Milyen az alakom?
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit izmosítani rajta mert nem a legjobb.
A hasam alakja nagyon idegesít lehet valamit csinálni vele,hogy szép alakja legyen?fogynom kellene hasból és fűzőt hordani?
2013. szept. 17. 22:15
1/17 anonim válasza:
emberpalánta
jó a váz, de még fejlődni kell
3/17 anonim válasza:
Ha zavar a hasad, akkor izmosodj, dolgozd ki...de fogynod már nem kell. Szebb, ha az izom látszik, nem a csont. Az előbbi vonzó, míg a második gebe, anorexiás feeling.
4/17 anonim válasza:
de nehogy a vasorrú lófogú némber legyen a példaképed!
tudod kiről beszélek
5/17 anonim válasza:
Nekem pl tetszik az alakod. Kicsit a lábad lehetne vastagabb akkor lenne perfect :) Szerintem.
6/17 A kérdező kommentje:
54kg voltam most valamiért csak 50 nem tudom mitől fogytam le hirtelen.
2013. szept. 17. 22:28
7/17 anonim válasza:
Fűzőt hordani?
(na ne már!!!! )
Sokan szeretnének ilyen testet.....
8/17 anonim válasza:
Szerintem jó, mindig is szerettem volna ilyen szép "nagy" csípőt, az olyan nőies. :) (Tényeg!) A hasaddal sincs gond, picit felülésezhetsz, ha akarsz, mondjuk naponta 10 percet, többet szerintem ne. És nehogy túlzásba vidd, ha egy icipicit elkezd látszani az izom, akkor állj le, nehogy átmenj Rubint Rékába, az már nem szép, nem nőies.
9/17 anonim válasza:
na maradj már... nekem kb ilyen az ideálom. A hasaddal semmi baj nincs, én speciel utálom azokat a csajokat, akiknek kockás a hasuk. Kicsit gömbölyűbb, semmi baj nincs azzal, lehet simogatni :) mindenből annyi van, hogy azt kellemes legyen fogni :)
10/17 anonim válasza:
Már megint kezdi... XD nem volt elég kb 50x felpakolnod a seggedet? Most jössz az alakoddal is?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!