Milyen az alakom?
Szeretnék kicsit izmosítani rajta mert nem a legjobb.
A hasam alakja nagyon idegesít lehet valamit csinálni vele,hogy szép alakja legyen?fogynom kellene hasból és fűzőt hordani?
lófogú némber pff.nem tudom mért kell folyton szegény Rékát fikázni,talán fáj az nektek hogy olyan a teste amilyen? neki ez a munkája,másoknak ad életmód tanácsokat,edzéseket tart,segít másoknak,de aki ilyen kritikákkal illeti,biztos tökéletes külsővel van megáldva,úgyhogy joggal kritizálódik...
a kérdésre válaszolva,fogynod szerintem egyáltalán nem kell,csak izmosítani,hasprés,ilyenek,és ami azt illeti Réka dvd-jin találsz is erre jópár hasznos gyakorlatot
13: segit másoknak.. na persze. Ennyi pénzért én is szivesen megmondom neked, hogy egyél salátát.
Egyébként tényleg egy órmótlanul ronda nő, akinek jó alakja van. Semmi extra nincs benne. Szerintem ő is, és a norbi is hatalmas genyók
Szerintem jó az alakod!
Fogyás talán a nem megfelelő kajálástól...
A hasad is rendben van! :)
21f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!