Szerintetek lehet belőlem modell? Vagy fogynom kéne még? Link!
2009. nov. 5. 18:37
11/34 anonim válasza:
jajmár ne legyetek suták skérdező is tisztába volt vele, ez csak vicc akr lenni és nem átvágni benneteket:)
12/34 anonim válasza:
Anyám, ennyi humorérzéket, ami belétek szorult?!
(irónia)
13/34 A kérdező kommentje:
írjatok még!!! repülőgépmodell lehetek még? :D
2009. nov. 5. 20:11
14/34 anonim válasza:
jhajj atyaisten. ez borzasztó te.xD
15/34 anonim válasza:
Igazi modell alkat vagy dehogy kell fogynod sőt inkább nég egy két kilo és máris tökéletes vagy!!
16/34 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy. De, ha leborotválnád a hajad igazi egzotikus szépség lehetnél. Biztos a pasik is jobban buknának rád.
17/34 anonim válasza:
Szánalmas vagy kedves kérdező!!!
18/34 anonim válasza:
Az a szánalmas, akinek nincs humorérzéke. Vagy csak nem vagy te is így elhízva?:)
Amúgy szerintem lehetnél modell.
19/34 anonim válasza:
nem vagyok dagadt,pont hogy modell vagyok és ezzel gúnyolódni.Arról nem is beszélve hogy van aki tényleg így el van hízva ,betegség miatt.
JA és tessék lepontozni,mert azokra gyúrok!
20/34 anonim válasza:
Hú nagyon jó az alakod,irigyellek!:)És persze hogy lehetnél modell.Szép a hajad,a böröd(sima,és feszes,és nincsennek striáid).Csinos vagy és szexis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!