Ha most 75-ös melltartót hordok akk mennyi a valószínűsége h megnő a mellem akár 80-as-ra? Most 15 éves vagyok vagy meddig nő egy nőnek a melle?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 14:46
1/8 anonim válasza:
a szám tehát a 75 vagy a 80 a mell alatti kerületet mutatja nem a melled méretét a mell méretét a kosár mutatja vagyis A,B,C, D stb. Én most 19 éves vagyok és jelennleg 80/D a melltartó méretem deebbe is már épp beleférek, tehát sokáig. Meg aki már szült gyereket azt mondja hogy akkor is sokat válltozik. Pontosan nem lehet megmondani
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2009. nov. 5. 14:58
3/8 anonim válasza:
még nőhet, sztem meglesz az 80-as, mer a 80 az a hátadat jelenti, ha 15 évesen 75ös hátad van, akkor pár év múlva valszeg 80as lesz, mivel gondolom nemfogsz akkora maradni mint most 15 évesen.
hogy a kosár méreted nő e...valszeg azis fog. gondolom most olyan B-s körül lehetsz. ezígy arányosnak tűnik, mivel mégcsak 15 vagy, valszeg a hátaddal együtt nő majdmég a melledis egy kosárnyit. szerintem.
4/8 A kérdező kommentje:
értem:)köszönöm szépen!!
2009. nov. 5. 18:07
5/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nő a mell alatti méreted. Nekem pl. 15 évesen nagyobb volt mint 18 évesen, pedig kilóban nem voltam akkor sem több. INkább csak átalakultak a testarányaim. Ha mondjuk úszni kezdesz vagy evezni, akkor nyilván szélesedni fog a hátad, így a mell alatti méreted is. A kosárméret kb. 16 éves korig még nőhet, utána már nem jellemző.
6/8 anonim válasza:
hülyeség hogy 16 éves korig nő a kosárméret, néha megáll de lassan 20 leszek és nem rég nőtt a mellem.
7/8 anonim válasza:
énmeg 24 vagyok és nemrég nőtt...de nem híztam és vékony vagyok
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 6. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!