Csajok. Festitek ilyenkor a lábkörmötöket? Milyennel?
Figyelt kérdés
Nekem nyáron francia volt, meg sokféle. Ilyenkor már pihentetni szoktam.2009. nov. 5. 14:32
1/7 anonim válasza:
Soha nem festem. Miért is tenném? Nem látszik, és csak a baj van vele.
2/7 anonim válasza:
ááá nem festem....amúgy nyáron vörösre vagy franciásra szoktam...ilyenkor minek?:)
3/7 anonim válasza:
ha unatkozok, van, hogy kipingálom, mindig másmilyenre. piros,kék,lila,fekete lakkom van :)
4/7 anonim válasza:
én mindig festem, ilyen halványrózsaszín-átlászó színűre. megszokás, utálom ha nincs kifestve.
5/7 anonim válasza:
énsem festem...nagyon gyorsan nő a lábkörmöm, meg amúgyis minek?
nyáron szoktam, fürdőruhám színéhez igazodva.
6/7 anonim válasza:
Nekem barackszínű. Megszokásból (:
Nyáron vagy franciára szoktam, vagy pirosra.
És a világos lakkoktól nekem nem sárgulnak be. Gondolom akkor másnak se. Tehát mért pihentetném..
7/7 anonim válasza:
Nekem most rózsaszín, egyébként átlátszóra szokta, de tényleg nem sok értelme van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!