Milyen fésűvel kellene fésülködnöm? És ti milyennel fésülködtök?
Figyelt kérdés
Mell alattig érő, egyenes,festett, erős szálú hajam van.
Azt gondolom nem jó fésűvel fésülködök.
Egy sima fodrászkellékesben vett fésűm van: [link]
Ilyennel jól kitudom fésülni,szárazon és vizesen is, de hallottam olyat hogy nem jó a hajnak mert műanyag, és szállhat is tőle a haj. Nekem nem száll tőle.
Szóval ha netán nem jó, akkor mit ajánlotok? Vagy nektek milyen van?
Előre is köszi. :)
2010. jún. 9. 14:55
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a fésüt, inkább egy jó, természetes sörtekefe.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hátha valaki keres vaddisznó sörte hajkefét. Nekem van egy új eladó. Ha érdekel valakit részletesen leírom, hogy maradt nálam.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok. Ja, jó a természetes sörte kefe, nekem is van 2, de hogy azzal kibontani nem tudsz egy hosszú hajat, az ziher. :) Előtte ki kell fésülni, mert ha csak azzal téped akkor több kárt okoz, mint a vacak műanyag meg fém hajkefék.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Lehet veszek én is egy sörtekefét. :)
2010. jún. 12. 23:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!