Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vöröstől akarok megszabadulni,...

Vöröstől akarok megszabadulni, milyennel fessem be?

Figyelt kérdés
Szeretném vmi olyan színre befesteni ami tényleg barna, szal ha ránéz vki nem látszik vörösesnek...(mert a hajam tövét kb 5cm-s részt úgy befogott vörösnek, h hűha....) és szeretném vmi szép barnára, szerintetek merjek kísérletezni? Befogja fogni az "inkább vörös mint barna" hajamat? Vagy milyen az a szín/festék ami befogja a vörös hajat?
2010. ápr. 23. 07:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt,nekem azt mondta a fodrász,hogy natúrbarnát válasszak,hamvas színűt!Nekem befogta,bár néhol sötétebb lett.Azóta világosítjuk fokozatosan vissza,de eltűnt a vörös.
2010. ápr. 23. 07:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen festékkel volt? Márka.. Mert én most megyek be venni vmi festéket de nemtom milyet vegyek ami tuti befogja a vöröses hajam...:S
2010. ápr. 23. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
a Brillance nagyon erős
2010. ápr. 23. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én Palettét/Középbarna/ választottam,lehet,hogy nem a legjobb márka,de eltűnt a vörös.
2010. ápr. 23. 14:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Ugyanilyet vettem, vagy két órája, nemrég mostam le:D Palette és középbarna:D Remélem nekem is eltűnik, bár nem nagyon látok benne, de még megvárom h megszáradjon:)
2010. ápr. 23. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Remélem sikerült,de azért írd meg:)!Nekem ez jött be.
2010. ápr. 24. 07:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Na hát úgy befogta h majdnem már fekete lett:DD Ha a nap rásüt kicsit akkor lehet rajta látni egy kis vöröses árnyalatot, de jó lett, legalább nem vörös:D
2010. ápr. 24. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Most pihentesd,én 3 hét után kezdtem melírozgatni egyre sűrűbben.Szintén Palette csak az Ultra Hamvaszőkét használom.Mostmár természetes színű és mintha az eredeti színű lenne,de vörös soha többé:).
2010. ápr. 25. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!