Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nyugodtan megtehet...

Szerintetek nyugodtan megtehetném ezt?

Figyelt kérdés
igaz,még csak szeptember van,de én már azon gondolkozom, hogy mi legyek farsangon.Már ugyan eldöntöttem,Flamenco táncos leszek, de azt nem tudom, hogy ciki az, hogy felső évfolyamból sosem öltöznek be sokan, és én mondjuk beöltözöm.Most 6.-os vagyok, 12 éves, és nem tudom, mire számítsak.Szerintetek ki fognak így röhögni?:((

2013. szept. 18. 21:21
 1/4 TRéka1999 válasza:
Ha még csak 6.os vagy akkor az nem hinném hogy gáz lenne... inkább 7.be, 8.ba kell az ilyenektől parázni.Másrészt ez a te döntésed és akik a barátaid azok úgyse fognak kiröhögni,ajánlanám hogy vedd rá a barátnőid/barátaid is öltözzenek be valaminek és akkor meg inkább a többiek fognak azon gondolkodni hogy nekik is be kellett volna öltözni valaminek:))
2013. szept. 18. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 6.-ban már szerintem senki se öltözött be, így nálunk ciki lett volna, de attól függ, hogy nálatok hogy szokás:)
2013. szept. 18. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

De édes! :D

Szerintem ne parázz ilyenek miatt, és ha nagyon szeretnél, akkor öltözz be. Esetleg kampányolhatnál az osztályban, hogy ez jó buli. Vagy kitalálhatnátok valami csoportos jelmezt, esetleg egy kis előadást, ha van rá lehetőségetek.

Mi 9-be hippiknek öltöztünk be és a Hair c. musical-ből táncoltunk egy számra, nagy siker volt. ;)

2013. szept. 19. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszii a tanácsokat!hát igen nálunk osztályba kötelező valamit előadni.csak utána jönnek az egyéni jelmezek,és akkor már szinte senki sem öltözik be(csak pár nagyon gyerekes totál gáz lány).
2013. szept. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!