Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a tisztasággyűrűről?

Mit gondolsz a tisztasággyűrűről?

Figyelt kérdés
Sokan régimódinak és furának tartják, pedig szerintem az egy érték egy lánynál, ha még szűz, nekem nagyon tetszik és szeretnék, de a suliban furán néztek rám, de nem érdekel.. lehet, hogy most valaki röhög a monitor előtt de egy példa, ami nem hazugság igaz! ahol lakok teherbe esett egy 13 éves lány.. mivenl 12 éves kora óta nemi életet él, és van még egy csaj, aki most 15 éves és átment rajtra az egész település! ez normális szerintetek? szerintem ez a fura és nem az, ha valaki szeretné megtartani a szüzességét az igazinak, annak aki megérdemli, és nem az első jött-mentnek...
2009. nov. 4. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a tisztasággyürü?
2009. nov. 4. 19:23
 2/12 A kérdező kommentje:
a tisztasággyűrű, az egy gyűrűt amit a lányok és néha a fiúk is hordanak, bár sztem inkább lányoknak való, a lények, hogy nem fekszel le akárkivel, azaz nuku szex a házasságik.. tom, most ez ijesztőnek hangzik, de jobb mint egy gyerek 18 év alatt.... és az gyűrűs ujjunkon hordjuk, csak hogy ne értsük egymást félrew :)
2009. nov. 4. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak a south park találta ki, ha valaki nem akar lefeküdni senkivel a házasságig akkor pont nem egy gyűrű fogja visszatartani... :D A kis cigány 13 évesek meg szüljenek csak gyereket, őket főleg nem egy gyűrű fogja visszatartani. Őszintén sajnálom hogy ilyen könnyen nem lehet válogatni a csajok közül...
2009. nov. 4. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az addig OK, hogy nem akar lefeküdni házasság elött, de miért kell ehhez gyürü, szerintem ez magánügy, miért kell ezt reklámozni? Ha én igy gondolm, akkor akire tartozik (barátm, barátnöm) annak megmondom, de másnak semmi köze ahhoz, hogy milyen illetve van-e szexuális életem.
2009. nov. 4. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
És én hol hordjak gyűrűt mert szexelek házasság előtt:D
2009. nov. 4. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nevetséges és gyerekes dolog ezzel demonstrálni a "tisztaságodat". Ha van tartásod és nem kefél össze-vissza, az te úgyis tudod magadról, nem kell mindenkinek a képébe dörgölni. Nem tudom, fogod-e, mire gondolok. Mellesleg attól, hogy valaki nem szűz és van nemi élete, még nem azt jelenti, hogy romlott és fűvel-fával csinálja. Amúgy egy tök nyálas és álszent dolog. Egyszer te is el fogod veszíteni a szüzességedet akkor meg visszagondolni is kínos lesz erre a tisztasággyűrűs marhaságodra.
2009. nov. 5. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:

20.42

Csak hogy tudd, rohadtul nem a South Park találta ki.. :D

2009. dec. 30. 14:59
 8/12 dóriyyi ***** válasza:
Te vagy az aki a kamaszok kategóriába írt nem rég egy kérdést erről?? Mert akkor jl megkaptad és nem is alaptalanul!!!
2010. jan. 9. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:
nem, miért? nem írtam kamaszok kategóriába, ez egy régi kérdés.. :) betudod ide azt a kérdést másolni, hogy én is írjak komit és bizonyítsam, hogy nem én vagyok + érdekel is a törtéet :D
2010. jan. 10. 18:42
 10/12 dóriyyi ***** válasza:

Előző vagyok!

Akkor bocsi tényleg neharagudj csak ez a 2 kérdés volt a tisztasággyűrűről és hasonló volt. http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2010. jan. 12. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!