Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok valamit körömrágás...

Tudnátok valamit körömrágás ellen?

Figyelt kérdés
Igyekszem leszokni a körömrágásról, de eddig nem sokra jutottam. Mit tehetnék ellene?

2013. szept. 16. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerinten neked a műköröm jó megoldás lenne. Vagy egy rosszízű körömlakk. De ha ilyesmit nem akarsz, akkor mondjuk mikor rádjön a rághatnék, kedj el rágózni, vagy rágcsálj valami mást.. pl. cerka vagy toll végét :)
2013. szept. 16. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem a műköröm nagyon sokat segített

18/L

2013. szept. 16. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak kifejezetten körömrágás elleni körömlakkok: [link]

De ha a keserű íz nem tántorít vissza, akkor tényleg érdemes lenne műkörmöt rakatnod.

2013. szept. 16. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. szept. 17. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a körömrágás elleni szerek meg a műköröm csak tüneti kezelés, az okot nem szünteti meg. Ha rájössz, hogy mikor, hol és miért rágod a körmöd (több ok is lehet, pl. szorongsz bizonyos helyeken vagy helyzetekben), akkor már az okon tudsz változtatni. Ha egyedül nem boldogulsz, pszichológus is tud ebben segíteni.
2013. okt. 21. 16:32
 6/6 anonim válasza:
Nem kell műkörmöt rakanod,mert ahogy leszedik,újra elkezded majd rágni és kész. Ez mind fejben dő el. Ha igazán,nagyon és tényleg le akarsz szokni akkor le is fogsz. Én most szoktam le nem rég végleg,talán olyan 2 hónapja.Előtte max.2 hétig volt mikor leszoktam,de amúgy utána rágtam tovább. Én is próbálkoztam mindenféle keserű körömlakkal,meg ilyesmikkel. De végülis a megoldás az,hogy keresd meg magadban,hogy mikor rágod és mi miatt. Najó ezt mind nem írom le. Itt egy vdeó ami nekem rengeteget segített,tulajdonképpen így szktam le: https://www.youtube.com/watch?v=KWGtON2lhqc
2013. nov. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!