Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a körömrágás ellen?

Mit tegyek a körömrágás ellen?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta rágom a körmömet folyamatosan és csipkedem a bőrt. Most 15 éves vagyok, és nagyon gáz ha előveszem a kezem, pedig nagyon szeretném kilakkozni mindig más színűre. Sokszor próbáltam, hogy nem rágom, de max 1 hétig sikerült.. Sok mindent próbáltam már, de nem jött be, a keserű körömlakk, kesztyű, körömerősítő stb... :(

2013. ápr. 14. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
anyám azt csinálta velem, hogy kifestette a körmömet, amikor még le volt rágva-->nem volt olyan szép, ergo muszáj volt hagynom megnőni, a kifestett kezemet nem rágtam le, azt akartam hogy nagy körmöm legyen, es akkor azt vághattam le rendesen... :) 16F
2013. ápr. 15. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:

én is rágtam volt hogy vérzett is nagyon csúnya volt.. aztán csináltattam ezmiatt műkörmöt azt is lerágtam nehezen :D de 1 évig volt így fokozatosan leszoktam róla most már aránylag hosszúak :) csak sajnos gyengék :(

de nekem ez bevált :D meg ha egyszer hagyod megnőni meglátod hogy milyen szép úgy kifestve akkor benned lesz az akarat hogy megint olyan szép hosszút akarsz :D

L/18

2013. máj. 17. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:

1

őő....tekintve hogy fiú vagy ez elég érdekesen hangzik

a kérdezőnek: tudom hogy néha egyszerűbb valamit csinálni, mint nem csinálni, de próbáld meg egyszerűen nem rágni, kétlem hogy önkénytelenül tennéd

(ha jól tudom idegeskedés miatt van, úgyhogy próbálj lenyugodni :)) )

16/F

2013. máj. 17. 20:14
 4/10 anonim válasza:

sziasztok én is körömrágós vagyok de nagyon újévkor megfogadtam hogy leszokom róla nekem az vált be a legjobban:(nőknek)körömlakk az rajtad lehet bárhol és ha kényszert érzel rá hogy rágd kapj be egy nagyon erős mentolos rágót

Porbált ki nekem hat, bár én is inkább lekaparom a köröm lakott de nem a körmömet rágom és minenep újra festem

Ezen kívül van még egy amit kilehet próbálni kesztyű bárhol vagy mindegy ha rajtadvan nem érzed a rágási kényszert

2015. jan. 13. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
jó dolog újévkor megfogadni hogy leszopod
2015. jan. 13. 18:37
 6/10 anonim válasza:
ejnye valami baj van. Ha csak kritizálni tudsz az is jelmez téged
2015. jan. 19. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:

6

ezt most kinek írod?

2015. jan. 19. 20:56
 8/10 anonim válasza:
5
2015. jan. 22. 15:27
 9/10 anonim válasza:
aki az ötöst írta
2015. jan. 22. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor ezt nekem írtad
2015. jan. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!