Mit gondoltok az alakomról? Kép lent
2013. szept. 15. 12:50
22/34 A kérdező kommentje:
hát egyenlőre még semmit, de hamarosan, ha beáll az órarendem szerintem úszni fogok járni, esetleg kondi, mert kicsit szeretnék izmosodni.
2013. szept. 17. 19:21
24/34 A kérdező kommentje:
nem Vivi vagyok, bocsi :)
2013. szept. 17. 20:50
25/34 anonim válasza:
akkor tévedtem.. pedig pont olyan alakod van, mint neki. Nekem kimondottan tetszik :)
26/34 anonim válasza:
Oké.. hát ugye úszással pont nem fogod a lábaidat nagyon izmosítani :D
27/34 A kérdező kommentje:
tudom:) az a hátam miatt lenne jó. azért gondotam mellé a kondira
2013. szept. 18. 17:09
28/34 anonim válasza:
Jaja, úgy jó lesz! :)
Hova mennél úszni?
29/34 anonim válasza:
Hogy csinálod?
Én is voltam 50-51kg (szintén 170 cm), de nem ilyen szép vékony, mint te, picit husisabb.
Irigyellek.
30/34 anonim válasza:
Sztem az úszással csak rontanál a helyzeten, még jobban elférfiasodnál ha a válladat edzed, meg a felsőtested... az a semmi melled is elfog tűnni és a vállaid is kiszélesíted.
Amúgy akik szerint piszkafa vagy azok bizonyára csak önmagukhoz mértek téged, ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!