Szerintetek aránytalan vagyok?
170 cm magas
48 kg
85ccm mellbőség
-15/L
Egyáltalán nem !:)
sőőt.. irigyellek:)Minden rendben van veled,bár egy kicsit hízhatnál, 170 cm-hez az ideális testsúly 55-60 kg szokott lenni[szerintem]. =)
17/L
Nem, ez így leírva egy irigylésre méltó alkat, amit általában csak úgy lehet elérni, hogy egy KARCSÚ lány berakat szilikonciciket. Szerencsés kevesek közé tartozol.
Sportolhatnál kicsit, hogy izommal növeld a tömeged, hízni abszolút felesleges, ha nem koplalsz és ilyen vagy nincs vele semmi baj. Most biztos sokan írni fogják, hogy hú de könnyű vagy, de én világ életemben karcsú voltam, és sosem fogyóztam. Ez is alkati kérdés.
köszönöm szépen a válaszokat:)
képet nem szeretnék magamról felrakni:)
amúgy azért tettem fel a kérdést,mert az osztályban én vagyok a legvékonyabb és a leglaposabb:S
szeretnék hizni,de nem tudok:D jah és sportolok...:)
Majd fogsz, ne aggódj:P 15 évesen én sem tudtam... amúgy második válaszoló vagyok.
Akkor valamit benéztem, azt hittem, nagy a melled. De így sem baj. Én is hasonló voltam, sőt, kb. u.ez! Ki fog az még alakulni, én nemrég estem át egy nagyobb alkati változáson.
Mindennek eljön az ideje. A mellméreten fölösleges aggódni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!