Tényleg aránytalan vagyok?
Van egy csaj az osztályomban, aki folyton kibeszél, hogy milyen ronda alakom van, és hogy milyen sokat híztam már megint, és milyen aránytalanul.
170 centi magas vagyok, 53 kiló.
Mell:85 cm
Derék:66 cm
Csípő 88 cm
comb (legvastagabb részen): 52 cm
Tökéletes vagy, hidd el nekem! Az az osztálytársad csak irigykedik, viszonzásul szólj be neki te is vmi szépet (hogy ő meg milyen piszkafa (ha az), vagy hogy milyen laposak a mellei, vagy a feneke, vagy nagy az orra, vagy milyen egy alacsony töpszli, vagy mit tudom én). Biztos neki is van valami testi hibája.
170 cm-rel pont jó magas vagy, 53 kilóval pedig kimondottan jó alakú lehetsz, nem sovány, hanem pont jó! Sok nő szeretne olyan lenni mint te, hidd el!
Azt az osztálytársadat meg sz.rd le nagy ívben! Nekem is volt egy osztálytársam általánosban, aki mindig mindenkit ócsárólt, lenézett, csak azért, mert gazdag volt, meg drága ruhái voltak, így aztán jó nagy pofája is volt, pedig szépnek ő se nevezhető... Állandóan kötekedett... És mára hol tart? Kirugták a középsulijából, dolgoznia kell, jah meg gyereket nevelni, mert 17 évesen felcsináltatta magát. Van ilyen...
19/L
Köszönöm szépen.:)
Utolsónak: Tényleg piszkafa a csaj, és tényleg lapos:D:D
És baromira nem sportos, én meg egész életemben mindig sportoltam valamit.
(18 éves vagyok)
170 és csak 53 kg lehetnél 57-60 inkább
kb egész jó lehet egyébként bár kép nélkül nem lehet eldönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!