Mit csináljak ha csúnya az arcom és az alakom is?
Sportolj és EGYÉL RENDESEN az alakodért!
Valamint fésülködj gyakrabban és probléma megoldva.
Keresgélj interneten edzésterveket. Valamelyik nap olvastam itt egy kérdést. A lány 47kg volt és súlygyarapodás miatt kezdett sportolni. Ma már 60 kg, és nem kövér hanem izmos. Estefelé szívesen megkeresem neked a kérdést, de most nincs időm. Tőle szerintem érdemes lenne kérdezned, hogy mit csinált,hogy csinált.
A hajadat nyugodtan kiengedheted. Én anno vittem suliba fésűt és minden reggel azzal kezdtem a suliban, hogy be a mosdóba és fésülködés. Aztán nagyszünetben is megfésültem a hajamat. UTána már cska otthon kellett. HA neked ennél is gyakrabban, akkor fésüld gyakrabban. Nem gáz.
A fogszabályzód majd rendbeteszi a fogadat, várd ki türelemmel.
Az arcodat pedig próbáld rendben tartani, hogy szép legyen a bőröd. Esetleg kis sminket is feltehetsz. Nem kell sok, elég a szempillaspirál, esetleg szemceruza. Hidd el ki tudod hozni magadból a legjobbat.
Ha gondolod, akkor küldj nekem egy képet magadról és szívesen elmondom a véleményemet, hogy mit tudnál kezdeni, hogy szebb, csinosabb legyél. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!