Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha csúnya az...

Mit csináljak ha csúnya az arcom és az alakom is?

Figyelt kérdés
Általánosban is sokat csúfoltak, mert csúnyák voltak a fogaim és túl sovány voltam. Most gimnáziumban sem sokkal jobb a helyzet,mert egy lány osztálytársam, aki kövér és kiálló fogai vannak, sokszor kiröhög, nem tudom miért, szóval ezek miatt az önbizalmam nulla. Van szemüvegem és fogszabályzóm is, a hajam mindig hülyén áll, kiengedve jól néz ki, sokan mondják hogy úgy sokkal szebb vagyok, de hamar kócos lesz. Bármilyen jó ruhát veszek, nem áll jól rajtam, mert semmi alakom nincs, 173 cm vagyok és 50 kg. Mit csináljak, hogy jobban nézzek ki? Már írtam, hogy kiengedve a hajam jól néz ki, csak hamar kócos lesz és az idegesít. Mit csináljak vele? Képet nem tudok felrakni. 15/L

2013. szept. 8. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Sportolj és EGYÉL RENDESEN az alakodért!

Valamint fésülködj gyakrabban és probléma megoldva.

2013. szept. 8. 20:46
 2/4 anonim válasza:
"kövér és kiálló fogai vannak" azert csufol mert irigykedik mivel o kover te meg sovany vagy ;) mindenkinek mas a szep :D:D a hajad pedig fesuld meg ;) nehogy mar azert ne bontsd ki mert kocolodik :D:D es tegyel az alakodert .. probalj meg sportolni valamit :D:D
2013. szept. 8. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Keresgélj interneten edzésterveket. Valamelyik nap olvastam itt egy kérdést. A lány 47kg volt és súlygyarapodás miatt kezdett sportolni. Ma már 60 kg, és nem kövér hanem izmos. Estefelé szívesen megkeresem neked a kérdést, de most nincs időm. Tőle szerintem érdemes lenne kérdezned, hogy mit csinált,hogy csinált.

A hajadat nyugodtan kiengedheted. Én anno vittem suliba fésűt és minden reggel azzal kezdtem a suliban, hogy be a mosdóba és fésülködés. Aztán nagyszünetben is megfésültem a hajamat. UTána már cska otthon kellett. HA neked ennél is gyakrabban, akkor fésüld gyakrabban. Nem gáz.

A fogszabályzód majd rendbeteszi a fogadat, várd ki türelemmel.

Az arcodat pedig próbáld rendben tartani, hogy szép legyen a bőröd. Esetleg kis sminket is feltehetsz. Nem kell sok, elég a szempillaspirál, esetleg szemceruza. Hidd el ki tudod hozni magadból a legjobbat.

Ha gondolod, akkor küldj nekem egy képet magadról és szívesen elmondom a véleményemet, hogy mit tudnál kezdeni, hogy szebb, csinosabb legyél. :)

22N

2013. szept. 9. 12:27
 4/4 orchidea3 válasza:
szerintem is a sport az jó megoldás lenne,h formáld magad! a hajadat fésüld többet vagy próbálkozz haj habbal,lehet jól megtartja a hajad és nem kócolódik annyira.smink mindenképp,legalábbis az alapot spirál,szájfény esetleg.a fogaid még idővel gyönyörűek lesznek csak ki kell várni.ha zavar a szemüveg vagy nem áll jól akkor próbálkozz kontaktlencsével vagy más szemüveget ami jobban áll az arcformádhoz.mindent bele!nem szabad elkeseredni!
2013. szept. 9. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!