Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon csunya az...

Szerintetek nagyon csunya az alakom? Kb mennyitt kell fogynom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, de szó szerint semmi izmod nincs. Nem lennél kövér, de a tónustalanság miatt mégis szét vagy folyva. Ne csinálj nagy fogyókúrát. Mondj le a cukorról, a sütikről, a cukros üdítőkről. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst. És mozogj minden nap legalább egy, de inkább két órát. Ha feszesebb leszel jobban érzed magad a bőrödben.
2012. okt. 7. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Monduk az alsótestedről nem raktál ki képet, de én azt mondom, kicsi hasizom gyakorlat, kicsi diéta, ami akár annyi is lehet, hogy mindenből kevesebbet eszel, és csinos leszel. Egyébként szép alakod van, csak a pocak kicsit nagy, de rákell erősíteni:)
2012. okt. 7. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
van olyan fiú akinek az ilyen alak tetszik, nem hogy örülnél hogy szép a melled :D de am max 5kilot fogyj és egy kis torna :D
2012. okt. 8. 09:02
 4/6 VVMMvvmm ***** válasza:

Klassz dekoltázs. A jelenkori mezőnyben ez egész jó alak.

Pláne akkor amikor rengeteg nőnek van legalább 50 kg

zsír a testén.A hasadról kéne fogyni leginkább.Egy 5 kg elég lenne szerintem.

2012. okt. 8. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem csúnya, de azért van némi fölösleges zsírréteg rajtad. Kicsit fogynod kéne és izmosodni.
2012. okt. 11. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább 6 kérdésed van már ugyanígy, de semmi változás... Nem tudom mi értelme kitenni ennyiszer... A tetkót meg hiába homályosítod, ha a többi képen ottvan :D
2013. jan. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!