Szerintetek mit tegyek? Miért vagyok én ilyen csúnya?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és már rengetegszer megkaptam, hogy milyen csúnya vagyok, ezért már teljesen kezdek belebolondulni a tudatba, hogy hogy nézek ki. Volt már olyan is, hogy nem akartam emberek közé menni, mert úgy gondoltam, hogy jobb nekik is, meg magamnak is ha nem látnak.
Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egy szépség, hiszen az első két fogam se áll tökéletesen, az orrom is nagy egy kicsit, de még jó alakom sincs szerintem (162cm/57kg) !
2013. szept. 8. 18:21
1/5 anonim válasza:
Mindenki szép a maga módján, de a belső is fontos.:) Küldesz képet?:) Nyugi, ne legyél szégyenlős. 13/L:)
2/5 anonim válasza:
Nem értem miért hiszi azt mindenki hogy ugyanolyannak kell lennie az embereknek. Lehet hogy pont a "hibáid" tesznek széppé, különlegessé, szóval ne aggódj :)
3/5 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni azokkal az emberekkel akik így leszólják a másikat. Gondolom nem olyan tanács jellegű hozzászólásokat kapsz hogy esetleg min kéne változtatnod csak szimplán megszólnak hogy "ronda vagy". Ez a te korosztályodban normális sajnos. Ha valaki kicsiben is eltér az átlagtól vagy attól amit a többiek ideálnak tartanak rögtön kapja a beszólásokat. Szerintem semmi gond nincs veled látatlanban megmondom, de küldhetsz képet ha nem vagy túl szégyenlős:) 17/f
4/5 anonim válasza:
Küldj képet, priviben nyugodtan :)
5/5 anonim válasza:
Valami szép mindenkiben van. Keresd meg ezeket a pontokat, és ezekre koncentrálj, ne a kívülállók véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!