Tényleg ennyire csúnya lennék?
Figyelt kérdés
Azt mondták krumpli orrom van, húzott szemem, girbegurba fogaim csúnya bőröm .. és még sorolhatnám
szerintetek is?:(
(mielőtt még kapnám a rosszindulatú megjegyzéseket egyáltalán nem tartom magam gyönyörűnek és nem azért tettem ki, hogy dicsérjenek csak kíváncsi vagyok, hogy mások is így vannak-e vele..)
2013. aug. 31. 16:06
3/13 anonim válasza:
Szia. Aki ezeket a véleményeket adta rólad,annak ajánlom a szemorvost! Hisz te nem vagy csúnya,sőt nagyonis szép vagy. ;) Ne érdekeljenek ezek a rosszindulatú kritikák,amiket csak irigységből kapsz! 13/L
4/13 anonim válasza:
Nem vagy csúnya.Krumpli... hát nem olyan :)
A szemed húzott... csak kisebb és vékonyabb,mint az átlagnak,és?Attól még szép.
A fogad tényleg nema legszebb,de nem olyan észrevehető.A bőrödet meg nem értem,hogy miért csúnya...
7/13 sativus válasza:
nem vagy csúnya de szép se, átlagos..
8/13 anonim válasza:
Csak a szemöldök nem tetszik, amúgy nagyon szép vagy és a fogaid is tetszenek, nagyon szexi :P
9/13 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten nagyon szép vagy. Tetszel! 17/f
10/13 anonim válasza:
te csúnya...........jesszusom ki az a h*lye aki ezt mondja rád, nem vagy az. Szerintem féltékenységből mondják rád.
16/L és nem vagyok leszbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!