Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én tényleg nagyon csúnya vagyok?

Atos19 kérdése:

Én tényleg nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Nem egyen piszkáltak már a kűlsőmmel,és már emiatt semmi önbizalmam sincs.. Tényleg ennyire csúnya vagyok?

[link]

14/l

2013. aug. 23. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem kicsit se vagy csúnya.
2013. aug. 23. 22:22
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Haj: ne ott legyen a választék, most meg és fésüld ki

Szem: a szempilláidat egyenletesebben fesd ki

Szeplők: ha tetszik maradhat ha nem-->alapozó a barátod.:)

Száj: ceruzával vastagíts egy picit rajta meg szájfénnyel hogy ellensúlyozza az orrdat.

igazából így is szép vagy, de ezekkel sokat tudsz dobni a külsődön. :)

2013. aug. 23. 22:27
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem vagy csúnya :) Bár ez a haj nem a legelőnyösebb számodra, mindenesetre nem vagy csúnya, sőt szerintem kifejezetten karakteres az arcod. Fel a fejjel és ne is vedd figyelembe a piszkálásokat :))
2013. aug. 23. 22:28
 4/25 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,a hajammal az a baj h 3 naponta kell hajat mosnom.. :/
2013. aug. 23. 22:32
 5/25 A kérdező kommentje:
amúgy a hajam stílusán nem akarok változtatni,ilyen a stílusom.nem sokára úgy is fekete lesz meg megtépetem.
2013. aug. 23. 22:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy neked ilyen stílusod de szerintem egy normális választékkal szebb lehetnél. Csak egy picit válaszd el odébb, és máris szebb az összhatás. és nem is kellene feketére festeni mert az úgy tényleg fura lenne. Így szép vagy, de a fekete neked nem állna jól...
2013. aug. 23. 22:41
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tudok szemceruzás meg ilyen sminkelési tippeket adni, de nem vagy csúnya, sőtt. Na jó nem folytatom xd
2013. aug. 23. 22:42
 8/25 anonim ***** válasza:
63%
JAj, ne legyen már fekete! Szép színe van a hjadnak sé jól áll az arcodhoz. 21/L
2013. aug. 23. 23:30
 9/25 anonim ***** válasza:
pedig tényleg csinálnod kéne vele valamit mert nagyon sokat ront az összképen,amúgy nem hiszem hogy egy stílushoz egy adott haj való,ismerek fiús lányt derékig érő hajjal és rocker lányt váll fölöttivel szóval kicsit gyenge indok hogy ez illik a stílusodhoz,azt is kell nézni hogy neked mi áll jól
2013. aug. 23. 23:37
 10/25 anonim ***** válasza:
Helyes vagy de nem 14-nek nézel ki.
2013. aug. 23. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!