Atos19 kérdése:
Én tényleg nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Nem egyen piszkáltak már a kűlsőmmel,és már emiatt semmi önbizalmam sincs.. Tényleg ennyire csúnya vagyok?
14/l
2013. aug. 23. 22:21
11/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szep vagy, bar ez a kep nem valami elonyos. A hajadat ne rontsd el! Szerintem is csak egy kicsit valaszd maskeppen, vagy maradhat igy is, de ne fesd, tepesd. Jol all ez.:) Amugy meg a masodik kommentelo tanacsai jok!
13/25 anonim válasza:
Dehogy vagy csúnya! De tényleg ne festesd be feketére, mert szerintem szörnyen állna.
23L
14/25 anonim válasza:
Nem vagy csúnya egyáltalán! :) De én is azt mondom, hogy ne festesd be feketére és ne is tépesd meg, mert így szép, csak a választékot tedd feljebb.
20/L
15/25 anonim válasza:
Egyátalán nem vagy ronda,de hozzád a fekete haj nem illik. ;)
16/25 anonim válasza:
A fekete hajat felejtsd el nagyon csúnya és borzasztó nehéz kiszedni a hajból
17/25 anonim válasza:
mért foglalkozol más véleményével?
18/25 anonim válasza:
nem is vagy csúnya!!sõt! a fekete biztos, hogy nem állna jól, a barna illik hozzád, inkább csak tépesd meg esetleg oldalfrufru?
19/25 anonim válasza:
Kicsit fura az orrod.Egyébként nagyon aranyos vagy,és gyönyörű szemeid vannak.A fekete hajat szerintem se,bár a te dolgod.
20/25 anonim válasza:
nem vagy ronda... megengedném, hogy leszopj :$ cuki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!