Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy kis felmérés! Mi volt a...

Egy kis felmérés! Mi volt a legdrágább ruhadarab, táska, ékszer vagy cipő amit eddig vettél? (kabát nem számít)

Figyelt kérdés

Én belegondoltam és egy Tally Weijl ruhára olyan 8000Ft. Ha kabát is számítana, akkor egy 11.000Ft műbőrdzseki(ami elég hamar problémás lett, szakadtak le a gombok).

De már ezekért is fájt a szívem.

2013. szept. 4. 20:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Legdragabb ruhadarab: Retro szormegalleros kabat 29.000-ert (16)

Koktelruha 19.900-ert (19)

Taska: 100 font ca. 35.000-ert bor Marks&Spencer, de visszavitettem mert nem olyan volt mint a neten (22)

Ekszer: kapni szoktam, amugy csak bizsukat vettem eddig

Cipo: Clarks 79 font, bor teli nagyon kenyelmes bokacsizma (22)

Nadrag: Mayo Chix 11.000 (14)

Zarojelben hany evesen vettem. Mind sajat penzbol: keresetbol vagy szulinapi penz ilyenek. A szuleim a csaladtol kapott unnepi penzekbol oltoztettek fokent minket gyerekkent :S

Amugy emellett turiba is jarok.

A legolcsobb taskaim: 70 Ft es 100 Ft voltak

A legolcsobb felsom meg kb. 25 Ft. :)))

Es vettem egy Tamaris borcsizmat ebben az evben 2500 forintert, ja meg a matrica is rajtavolt a talpan!

2013. okt. 18. 21:11
 32/36 anonim ***** válasza:
22%
L w tási 390 ezer rókabunda 990 ezer nercbunda 1,2 millio
2013. okt. 18. 22:19
 33/36 anonim ***** válasza:

Az LV te hulye! xD

Legalabb jol trollkodnal mar...

2013. okt. 18. 22:32
 34/36 anonim ***** válasza:

Supra cipő a legdrágább holmim. 35ezer HUF volt. Kb 5 éve vettem amikor még azt sem tudták mi fán terem.

A legdrágább ruhám, azt hiszem az esküvői ruhám. Nem a klasszikus, csak egy alkalmi koktélruha. 13ezer volt. Táskából csak pár ezer forintosakat vettem mindig. Ékszerből pedig egy fehér arany gyűrű, 20ezerért.

2014. jan. 4. 18:32
 35/36 anonim ***** válasza:

A téli kabátom volt a legdrágább 14.900, de nagyon jó meleg, mostanában biztos nem kell vegyek másikat.

A második legdrágább pedig a csizmám volt, 10 000, de szintén megérte, már a 2. telet taposom benne, és biztos bír még jó párat :)

Táska: 6ezer

Ruha: sztem az is 6ezer.

felső: 8ezer, nagyon tetszik, de 2x volt kb rajtam, hétköznapokra nem használom :/

2014. jan. 4. 20:52
 36/36 anonim ***** válasza:
Én idén a Zarában vettem egy szép krém színű kabátot 32 ezerért, bár szép nagyon, de igazából az árát nem érte meg, mert ránézésre senki nem mondaná meg, hogy annyi volt.... Amúgy nem nagyon tudom, hogy mi volt a legdrágább ruhám felsőket kb 5ezerért szoktam venni, ez a max, kivéve, ha nagyon tetszik.
2014. jan. 4. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!