Egy kis felmérés! Mi volt a legdrágább ruhadarab, táska, ékszer vagy cipő amit eddig vettél? (kabát nem számít)
Én belegondoltam és egy Tally Weijl ruhára olyan 8000Ft. Ha kabát is számítana, akkor egy 11.000Ft műbőrdzseki(ami elég hamar problémás lett, szakadtak le a gombok).
De már ezekért is fájt a szívem.
Sugarbird csipkeboleró: 10000Ft. Hamar kibolyhosodott.
Cipő: 24000Ft-os csizma, máig jól tartja magát, nagyon kényelmes.
Gyűrű: 15 euróért Bécsben.
Nadrág:8.000 forint (nincs márkája)
Felső: 5.000 forint (Tallys)
Kabát:22.500 forint (Mayo chix)
Csizma: 12.000 (Humanic)
Teljes áron szerintem egy Tamaris csizmát, 30e-hez közelített, de már 3 telet végigbírt velem, és biztos, hogy idén is hordani fogom. :)
Szerintem a legdrágább dolgaim mind cipők, esetleg alkalmi ruhák, de azt is mindig megúsztam 8 és 12 ezer között (Orsay). Illetve emlékszem még egy farmergatyára, amit szintén teljes áron vettem (kaptam) meg, mert nagyon kellett egy jó farmer, és azt a gatyát mintha rám öntötték volna, tökéletes volt (Mango volt és azt hiszem 11 vagy 12 ezer Ft). Még mindig megvan, semmi szakadás vagy hiba nincs rajta, csak kicsit kinőttem, de otthoni/tanyába járós gatyának még mindig hordom. :)
vettem egy téli kabátot majdnem 30.000-ért jól néz ki de jön belőle ki a toll, így mindig olyan lesz a ruhám ami a kabát alatt van. Visszavinni már nem tudtam mivel nem egyből ahsználtam hanem egy hónappal később:((
tiszta durva hogy a legtöbb göncöt nevetséges áron árulnak. már ha a kínaira is gondolok, mi kerül 5500 ft-ba egy vékony átlátszó felsőnél. A turiba jó márkás cuccokat lehet kifogni pár száz forintért.
A legdrágább darabom egy Louis Vuitton táska (231 ezer forint). Apától kaptam diplomaosztón. :)
Télikabátom 38 ezer forint.
L. Credi táskám 39 ezer forint.
Cipőim olyan 10-20 ezer forint körül voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!