Ti mit gondoltok erről? 16/L (súly)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és 165 cm és 52 kg.
Nem érzem magam jól a bőrömben, elég husinak érzem magam, szerintetek ez reális?
Fogynom kellene?
2013. szept. 2. 22:47
1/7 anonim válasza:
dehogykell fogynod! pont jó vagy! (17L)
2/7 anonim válasza:
nem kell:)én 169 vagyok és 58 kg,és még azt is normálisnak írja a BMI
3/7 anonim válasza:
Tök normális a súlyod, nem kell fogynod!! Sportolj ha nem érzed jól magad!
4/7 anonim válasza:
azt gondolom hogy te is elkezdtél beállni a testképzavarosak sorába...
igaz hogy nem láttalak még,nem tudom hogy miként oszlik el rajtad a súly,de szerintem egy picit még vékony is vagy.
Esetleg sportolj de na akarj fogyni,az önértékelésedet pedig próbáld rendbe tenni(ne azzal hogy felteszel ide képeket,még nem láttam olyat akinek csak jót írtak volna)
5/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni! Most van normális testalkatod! Ha kövérnek látod magad, akkor menj pszichológushoz!
6/7 anonim válasza:
Esetleg lötyi lehetsz, szóval izomtalan! Egyél rendesen és sportolj valamit mindenképp! :)
7/7 anonim válasza:
52 kg és 52 kg közt is van különbség, én is azt mondom sportolj, alakítsd a tested, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!