Van egy 10 és fél hónapos szuka rottweilerem,37-38 kg közt van, mit gondoltok ideális ez a súly?
Figyelt kérdés
Nagyon jó tenyészetből van, és nem feltétlen csak hobby célra vettük, mit gondoltok megfelelő egy ennyi idős kutyának ez a súly?2012. febr. 17. 23:28
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez sok egy 10 hós kölyöknél, egy kifejlett roti szukának 42 kiló körül kell lennie. Képet tudsz esetleg feltenni róla, abból sokkal jobban meg lehet állapítani, hogy ideális-e a súlya.
3/10 anonim válasza:
A súly nem mond semmit.
A kutya mutatja meg, megfelelő kondícióban van-e?
Nem tartod a kapcsolatot a tenyésztővel?
4/10 A kérdező kommentje:
De, nagyon gyakran beszélünk a tenyésztővel és ő is azt mondta, h még erősödni, izmosodni fog. Csak kíváncsi voltam a véleményetekre
2012. febr. 17. 23:54
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként megfelelő kondícióban van a kutya. Minden hétvégén kutyaiskolába jár és mindennap mozog
2012. febr. 17. 23:55
6/10 anonim válasza:
Látatlanban nem lehet mondani semmit.
Max egy fotó alapján .
7/10 anonim válasza:
Szerintem kb. jó ez a méret, még 2-3 kg-ot fog magára szedni.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!
2012. febr. 19. 17:10
9/10 anonim válasza:
Hat teljesen normalis . Az en rotim 4 eves es 86 kg...:D akkora egy behemot hogy ket labon alva siman megvan az 175 cm...
10/10 anonim válasza:
Nekem pedig 90 kilós a spánielem. A múltkor volt erre egy vándorcirkusz és ez a hülye kiszabadult valahogy a nyakörvből és neki ment az oroszlánoknak. Körbe-körbe kergette a két oroszlánt a placcon, állatorvost is kellett hívni hogy összevarrja a sebeiket. Nagy hülye kutya. A múltkor 2 pitnek is átharapta a torkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!