Panzi Dezodoráló tapasztalatok? Tüzelő szuka szagát elveszi?
Kíváncsi lennék, használt -e már valaki ilyen tablettát?
Azt tudom, hogy ennek ellenére el kell zárni a kan elől a szukát, de arra elég, hogy ne legyen tele kóbor kutyával a környék?
Ivartalanítani NEM szeretnék, mert kiállítási terveink vannak, jó párosításból való a kutyánk, és hatalmas szerencsénk volt, hogy a tenyésztője sok-sok gondolkodás után ránk bízta őt, mert meg akarta tartani.
Én nem bízom az ilyenekben..
Nem tudod arra az időre beengedni, amíg felügyelet nélkül van, amikor pedig kimentek, ráadni ilyen tüzelőbugyit?
Kedves Alekszandra, az elzárását meg tudjuk oldani, a kert elvileg kóborkutya-biztos, de ha nem lenne olyan erős a szag, talán megússzuk, hogy itt vonyítsanak nekünk. És ha olyan "tragédia" lenne, hogy beneveztünk egy kiállításra, nem kellene bukni a nevezési díjat, amiért a tüzelés miatt nem merjük vinni. De ez még messze van, 9 hónap után kóstolnánk bele a kiállításokba komolyabban, most még csak kilátogatunk.
Köszönöm a válaszokat, jöhet még :)
Megöl a kíváncsiság, hogy milyen kutyusod van :))
Nincs róla egy fotód?
Deofill tabletta! Az nagyon sokat segít, többnyire elveszi a tüzelő szagot. Tapasztaltam a saját kutyáimon, én mindig ezt adom a szukáknak, mert az ivartalanított kanom mindig begerjed rájuk olyankor! Ha a Deofill tablettát kapják a szukák, akkor nyugalom van.
ma 14:47
Pedig van. Igaz, nem 100 % szagtalanít.A Deofill is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!