Panzi Dezodoráló tapasztalatok? Tüzelő szuka szagát elveszi?
Kíváncsi lennék, használt -e már valaki ilyen tablettát?
Azt tudom, hogy ennek ellenére el kell zárni a kan elől a szukát, de arra elég, hogy ne legyen tele kóbor kutyával a környék?
Ivartalanítani NEM szeretnék, mert kiállítási terveink vannak, jó párosításból való a kutyánk, és hatalmas szerencsénk volt, hogy a tenyésztője sok-sok gondolkodás után ránk bízta őt, mert meg akarta tartani.
Szia Alexandra!
Ők a kutyáink, mindkettő szuka, az enyém a fekete, vőlegényemé a hamvas (a második oldalon frissebb képej vannak):
Én úgy hallottam, hogy elég jók ezek a szerek, de azért kíváncsi voltam a véleményetekre, köszönöm!
Köszi :)
Igen, bár még annyira kölyök :) de a késő esti eü sétànàl figyel minden aprò hangra :)
És amúgy nagyon nyáladzik? Nekem volt, hogy egy boxer szelíden ráhajtotta a fejét a térdemre, és teljesen eláztatta :))
A Kong játék alatt mekkora tócsa várható vajon?
Kedves válaszolók!
"Esemény" van, tüzelnek a bogyók, majd beszámolok a Panzi Dezodoráló eredményéről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!