Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panzi Dezodoráló tapasztalatok...

Panzi Dezodoráló tapasztalatok? Tüzelő szuka szagát elveszi?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, használt -e már valaki ilyen tablettát?

[link]

Azt tudom, hogy ennek ellenére el kell zárni a kan elől a szukát, de arra elég, hogy ne legyen tele kóbor kutyával a környék?

Ivartalanítani NEM szeretnék, mert kiállítási terveink vannak, jó párosításból való a kutyánk, és hatalmas szerencsénk volt, hogy a tenyésztője sok-sok gondolkodás után ránk bízta őt, mert meg akarta tartani.

2012. febr. 17. 11:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szia Alexandra!

Ők a kutyáink, mindkettő szuka, az enyém a fekete, vőlegényemé a hamvas (a második oldalon frissebb képej vannak):

[link]

Én úgy hallottam, hogy elég jók ezek a szerek, de azért kíváncsi voltam a véleményetekre, köszönöm!

2012. febr. 17. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon helyesek :)
2012. febr. 17. 20:11
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Ezek a képek tegnap készültek a Fehován, már fél évesek:

[link]

[link]

Mutatsz képet te is a bullmacidról?

2012. febr. 20. 19:53
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

Gyönyörű és olyan értelmes buksija van :)

Nem nagyon sikerült mostanában használható képet csinálni róla, amin ül, ott 5-5,5 hónap körüli volt, amin fekszik, ott 7 hónapos :)

[link]

[link]

2012. febr. 20. 21:10
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

8 hetes korában:

[link]

Ez pedig mostanában:

[link]

2012. febr. 20. 21:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szép kutya! Mellette biztonságban érzed magad, gondolom, még ha amúgy szelíd is :)
2012. febr. 21. 22:17
 17/23 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Igen, bár még annyira kölyök :) de a késő esti eü sétànàl figyel minden aprò hangra :)

2012. febr. 21. 22:20
 18/23 A kérdező kommentje:

És amúgy nagyon nyáladzik? Nekem volt, hogy egy boxer szelíden ráhajtotta a fejét a térdemre, és teljesen eláztatta :))

A Kong játék alatt mekkora tócsa várható vajon?

2012. febr. 21. 23:46
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
:D Tuti lesz alatta tócsa :) Pláne, hogy azt néztem, hogy ebbe jutalomfalatot is lehet tölteni.. Egyébként ő még nem nyáladzik. Na jó, ha kaja van a közelben, akkor megindul a nyálelválasztása és lóg a cipőfűző vmelyik oldalon, de ha nem érig inger, akkor még nem nyáladzik :) Hát kíváncsi leszek rá, hogy mennyire lesz majd durva :)
2012. febr. 22. 08:24
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

"Esemény" van, tüzelnek a bogyók, majd beszámolok a Panzi Dezodoráló eredményéről :D

2012. jún. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!