(Szuka) Bullterrier tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kiegyensúlyozott nyugodt kutya? Kis testű kutyusokat megtűr?
Tapasztalatok ?:)
2011. jún. 25. 10:45
1/3 anonim válasza:
Össze lehet szoktatni őket,de mivel a bullterrier iszonyú bunkó módon,durván játszik,a kicsi biztosan nem fog örülni neki.
Nekem 2 felnőtt bullterrier szukám van,egymással eljátszanak,egyformán tapló mindkettő,de kisebb kutyák nem sokáig bírják.
2/3 anonim válasza:
nem akarom elvenni tőle a kedved, de az én kutyusom most lett 1 éves és olyan butus és pörgős szegény. ha jön egy vendég, összeppisili magát örömében. én nagyon szeretem őt. van mellette egy 21 (!!) éves shi-tzu kutyusunk, ő vak, süket, alig van foga és utálját egymást :). nem bántja egyik se a másikat, de a tekintetükün látszik h féltékenyek :) most lesz kiskutyája, augusztusban, reméljük, hogy emiatt megkomolyodik :) remélem segítettem :) 13/L
3/3 anonim válasza:
Utolsó: Azért pisili össze magát, mert nincs lvezetve a fölösleges energiája, nem mozgatjátok kellően le. Az ilyen kutyák (amiknek nagy mozgásigényük van) mind hasonló tüneteket produkálnak. Nem egy idegbeteg módon felizgult kutyát láttam már embereket köszönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!