Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tanárok tényleg elítélik a...

A tanárok tényleg elítélik a fülbevalós fiúkat?

Figyelt kérdés

Úgy értem anyám azért nem akarja megengedni,mert a tanárok,meg mindenki az iskolában elítél,hogy én biztos füvezek,meg nem tanulok rendesen,meg ilyenek.

Hogy tudnám meggyőzni,hogy azért ennyire nem durva a helyzet?

Vagy ha igen,akkor is hogy tudnám?:DD

2013. szept. 1. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is valami hasonló volt a helyzet, aztán addig addig nyavajogtam, hogy megengedte. Volt ez mondjuk 16 évesen. Pedig egy viszonylag színvonalasabb suliba jártam de nem éreztem hogy a tanárok máshogy tekintenének rám érte. Bár ez a fülbevalós fiú és füvezés, nem tanulás dolog nem tudom hogy jön össze. :D
2013. szept. 1. 20:12
 2/10 piriiiiii ***** válasza:
35%

Nemcsak a tanárok, bazzeg.

De ha lusta vagy lehajolni a szappanért, végül is így is megoldhatod...

2013. szept. 1. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző, a kérdező szerintem nem a te szubjektív véleményedre volt kíváncsi.
2013. szept. 1. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az előítéletes, sggfej tanárok ítélnek el valakit.
2013. szept. 1. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem ítélnek el, csak nem tetszik nekik.:)
2013. szept. 1. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem qrva gagyi dolog fülbevaló fiúnak. ha adni akarsz magadra ne így adj. ez szerintem soha nem állt jól senkinek ma meg már nem is divat.
2013. szept. 2. 19:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát azért nem igaz,hogy nem áll jól senkinek,már bocs.
2013. szept. 2. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tanulsz rendesen és tudsz viselkedni (magyarul: bizonyítod, hogy az előítélet a te esetedben tévedés), mindent megengednek és elfogadnak! :)
2013. szept. 3. 16:08
 9/10 anonim válasza:
Fiúnál nagyon-nagyon gáz a fülbevaló. Nem fognak ez miatt a tanárok kiutálni, csak egyszerűen csúnya.
2013. szept. 3. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csúnya, csak nem illik mindenkihez. Tudni kell viselni. Olyanok is berakatják a fülükbe, akiknek nem áll jól az egyéniségüket tekintve.

Egyébként nekem is voltak pl. 8 és 10 éves tanítványaim, akik fülbevalósok voltak, 5-6 éveltelte után ma is azok. Akkkor is és ma is jól áll nekik. Nekem nem volt és nem is lesz, mert én hülyén néznék ki vele, de vannak, akiknek igenis jól áll, és ettől függetlenül nagyon jó fejek!

2013. szept. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!