Lányok nektek bejönnek a fülbevalos fiúk?
ne haragudj, de szerintem ez egy olyan dolog, amit igazán meghagyhatnátok nekünk, lányoknak...szerintem nem férfias...de ha tetszik egészségedre...nem a külső alapján kell amúgy se ítélni, de szerintem ez a nők dolga...ahogy az is hogy szépek legyenek, díszítsék magukat...:)
17/L
Igen, de semmi esetre sem a kövecskés és egyéb férfiatlan verziók, sokkal inkább a karikák.
21/L
nekem tetszik, de attól függ, hogy kin, és hogy milyen.
a lényeg, hogy legyen ízléses -nekem pl. a karikafülbevaló nem tetszik o.O- és csak egy darab legyen az egyik fülében. plusz legyen meg hozzá a stílusa is. szóval mondjuk egy állandóan melegítőben járó sráchoz nem tudom elképzelni. ja, meg nekem a fülbevalós srácokról egyből az jut az eszembe, hogy tök vaagány, szóval egy visszahúzódó félénk sráchoz megint nem tudnám elképzelni. :)
Habár én a férfias fiúkat szeretem,és a fülbevaló tényleg nőies dolognak tűnik,de valahogy mégse. És nekem nagyon nagyon tetszik!:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!