Lányoknak mért nem jönnek be a fülbevalos fúk?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne:)2013. jan. 26. 20:42
1/11 anonim válasza:
Ne karika fülbevalója legyen, és ne csillogó köves királykisasszonyos. Ezeket nem szeretem... az utóbbi homáros. A többi fajtával nincs különösebb bajom.
3/11 A kérdező kommentje:
Sok fiúnak van köves fülbevaloja és jol is áll nekik:)a karikát nem szeretem:)
2013. jan. 26. 20:47
4/11 A kérdező kommentje:
Ha a kalozokbol indulunk ki azoknak is volt fülbevalo:D
2013. jan. 26. 20:49
5/11 anonim válasza:
A kalózok kora leáldozott.... ma már inkább a kis gyökerek hordanak fülbevalót, mert azt gondolják, hogy trendi.
6/11 anonim válasza:
Én lány vagyok és szerintem jól áll a fiúknak a csillogó köves fülbevaló, én szeretem! Persze nem mindenkinek áll jól, ahhoz adott stílus kell és csábító arc :)
7/11 anonim válasza:
Lány vagyok, nem tetszik a fülbevaló a fiúkon, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem férfias.
8/11 anonim válasza:
Én is lány vagyok, nekem sem jön be ha egy fiúnak fülbevalója van. Mindegy milyen fülbevaló, szerintem lányos.
9/11 anonim válasza:
én is fülbevaló ellenes vagyok fiúknál.Mert,...az tényleg nem túl férfias, és olyan...áh, szóval nekem nem nagyon jönnek be. Ha rájuk nézek, akkor zavar, egyszerűen zavar hogy ott van valami a fülén. De biztos van olyan is, akit ez egyáltalán nem zavar.
10/11 anonim válasza:
Nekem a kis karika tetszik, ahhoz persze stílus is kell..a kövestől viszont rosszul vagyok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!