Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúk mit szólnak ahhoz,...

A fiúk mit szólnak ahhoz, hogy a lányoknak illatos intim illetve tisztaságibetét kell, hogy elfedje a kellemetlen szagukat? :SSSS

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 11:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

A lányok mit szólnak ahhoz, hogy a fiúknak borotvahab vagy borotvagél kell, hogy ne legyen szőrös az arcuk?

És mit szólsz ahhoz, hogy ez egy értelmetlen kérdés?

2012. dec. 11. 11:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell egyik sem :D és nem vagyok büdös.
2012. dec. 11. 11:44
 3/19 anonim ***** válasza:
ha valaki rendszeresen cseréli akkor nem lesz büdös :D
2012. dec. 11. 11:47
 4/19 A kérdező kommentje:

Első! Sztem inkább a válaszod értelmetlen! Szőrösen lehet szexi is egy férfi, de p*csaszaggal egy nő??

De miért kell illatosítani ott? Ezt nem értem. Ha szaglik, akkor ez nem vmi problémát jelent?

2012. dec. 11. 11:56
 5/19 anonim ***** válasza:

4.

Te ezt honnan szeded? Ki szaglik a környezetedben?

Parfümöt azért használunk, mert büdösek vagyunk?

Vagy te is nyilván használsz deo-t, spray-t, különben megizzadnál, akkor undorodjunk tőled?

Egyébként sosem használtam ilyen illatos intim bigyót, mert nem szeretem a betéteket, csupán azért írtam ide, mert felháborító az emberi butaság.

2012. dec. 11. 12:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy illatosat használ, nem jelenti azt, hogy azért mert büdös lent. De ha büdös, az nem jelent jót.
2012. dec. 11. 14:18
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Van illatos póló, trikó, pulóver is... mégse hinném, hogy az lenne ezzel a céljuk, hogy kiváltsa a mosdást és a dezodort.

Egyszerűen az emberek egy részét könnyebben meg lehet fogni kellemes illatokkal.

Az illatos intim és tisztasági betétnél se gyakorlati célja van az illatosításnak. Nem a szagelkendőzés a fő cél (főleg a tisztaságinál nem; az intimbetétnél lehet némi ilyen cél is - a vér egyből bomlásnak indul). Csak jó érzés, ha valami friss illat megcsapja az ember orrát.

Van illatos WC-papír is. Szerinted annak mi a célja? Talán elnyomja a szarszagot? :)

2012. dec. 11. 17:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem én találtam ki, a reklámban volt szó róla, hogy az odour control rendszernek köszönhetően a szagok bent maradnak a betétben, és az illat friss érzést biztosít!! xDD
2012. dec. 11. 23:03
 9/19 anonim válasza:
Szerintem a fiúknak meg kell szokni a gondolatot, illetve tényt, hogy egy nőnek szaga van. És az nem éppen virágillat, még ha tiszta is. Aztán pedig én nem nagyon szoktam szagolgatni, mert a fejemmel ritkán járok arra. De akik nyalogatni szokták, azoknak biztosan jó lehet egy kellemes illat.
2012. dec. 12. 08:14
 10/19 anonim ***** válasza:

De "odour control" rendszere is csak az intimbetétnek van.

A tisztaságinak nincs. A tisztasági nem "nyel" el semmilyen szagot, attól még hogy illatosított.

A bűzös beteg folyás szagát meg pláne nem nyomná el, a természetes illatok is átjönnek rajta. Nem az a funkciója az illatának.

Az intim betét meg az "odour control"-ral...

ha a te véred virágillatúan bomlik... akkor le a kalappal!

Írtam is, hogy ott lehet értelme az illatosításnak (de egyébként az odour control és az illatosítás nem ugyanaz).

2012. dec. 12. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!