A fiúk mit szólnak ahhoz, hogy a lányoknak illatos intim illetve tisztaságibetét kell, hogy elfedje a kellemetlen szagukat? :SSSS
-.- Rendesen szoktam fürödni. Nem vagyok büdös. De ahogy a fiúknál, a lányoknál is nap végére erősebb lesz az illata. Ahogy egy ismerős bácsi mondta. "A pinának fürdés után úgy 1-2 órával van s legjobb illata. Nem jó a szappanszagú vagy a büdös." :D Én kifejezetten szeretem, ha a párom este hazajön, és tv nézés közben megfogom neki, játszok vele és az erősebb illata rajta marad a kezemen. :)
Na lényeg, hogy lányoknál is van ilyen erősebb illat. Meg egy kevés folyás mindenkinél van, a hüvely így tisztítja magát. ha valakinek több, az használ tisztasági betétet. Ha valaki nem szeteti azt az illatot, akkor arra jó az illatos tisztasági betét. Bár én ott nem irritálnám a bőrt szagosított dolgokkal...
Háj!
A parfüm és illatosítás kultúrája a Franciáknál a leghíresebb és legintenzívebb. Azért van ez, mert egyszerűen lusták tisztálkodni. Kényelmesebb telefújni magukat mindenféle pacsulival.
Ezért találnak ki mindenféle (számunkra furcsa) dolgokat!
Mi Magyarok, amúgy a legtisztább népek közé tartozunk.
Punciszag? Igényesség kérdése. Szerintem egy normális nő megmossa magát, mielőtt a párja szájára préselné magát.
Persze ugyanígy igaz visszafelé is! a répát is meg kell mosni, mielőtt a párod szájába adod!
Meg szerintem gáz, ha valaki érzi magán hogy büdös és ba....ik megmosdani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!