Lányok segítség kellene nekem? Nem tudom miket kérjek még!
Apu azt mondta hogy karácsonyig írjam fel hogy miket kérek. Pl. kence-ficék,hajápoló cuccok mondjuk hajvasaláshoz meg ilyenek... Lehet bármit írni ami eszetekbe jut, vagy akár azt is amit ti kérnétek... =)
meg ha tudtok akkor árakat is légyszi :D
köszi :D
Alapozót, korrektort ne kérj, nem biztos, hogy eltalálják a színt.
De én kérnék egy jó fajta szempillaspirált, lehetőleg barnát, mert az nem olyan feltűnő. Gondolom suliba jársz, ott nem igazán örülnek neki, ha pr.stisan néznek ki :)
Ehhez barna szemceruzát is.
Nekem van egy óriási szemhéjpúder-szettem, nem márkás, nem is szükséges, ha megnézed az összetevőket, és nem találsz benne hatmillió mérgező anyagot. Ez nekem kb 2000 Ft-omba került, és 100 árnyalatot tartalmaz.
Ha vasalod a hajad, akkor lehetne mondjuk hajpakolás. Én Gliss Kur-t vagy Kallos Tejeset használok, nagyon jó.
Kérhetnél pirosítót, valami extra jó szájfényt.
Ha szeretsz babrálni a hajaddal, akár hajsütővasat, csattokat, hajcsavarókat.
Ilyesmit. :)
Én mondjuk őt kértem karácsonyra:
És meg is kapom, ha minden igaz! :)
20/L
vmi jó parfümöt kérek én meg sprayt, meg egy szép sálat
fűzőt, combfixet(ezeket anyunak mondtam inkább:P)
előre kinézett alapozót az avonból.
barna és zöld szemcerka
és bordó a szemöldökömhöz
meg egy márkás ecsetes tus(imádom a tust:))
én ennyit:P
sampon,balzsam,hajvégápoló,hajlakk vagy hajhab,testápoló,arckrém.Ha te választod ki akkor alapozó,púder,pirosító is lehet,szempillaspirál,szemceruza,szemhéjpúder,szemhéjtus,
dezodor,parfüm,ékszer,alapozóhoz ecset amivel felviszed a bőrödre.
Én mondjuk hajvégápolót,szempillaspirált,parfümöt és ékszert kérnék,de szerintem lehet,hogy más kérek:)
14,5/L
ó köszönöm... :D
írhatnak még mások is ... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!