Segítség! Mit kérjek ballagási ajándéknak a szüleimtől?
Én az ilyen kapott pénzel mindig úgy vagyok, hogy nem költöm el végül semmire. Már lassan 200 ezer forintom lesz az ilyen innen-onnan kapott pénzekből. Legalább jogsira elég lesz.
16f
valami olyat kérj, ami praktikus vagy amire már régóta vágysz...nem tudom, ált sulis vagy gimis ballagás :) de nekem ált sulis után a mobiltelefon volt a legnagyobb ajándék amit kaptam,gimis után pedig egy laptop, amit magammal vihetek bárhová, egyetemre,koliba, stb., és itthon sem kell az öcsémmel veszekedni a gépen, mint azelőtt :)
ha most megint valami nagyajándékos ünnepem lenne, akkor egy elektromos gitárt kérnék, amit legközelebb a névnapi pénzt sajáttal kiegészítve tudom csak megvenni...
biztos van neked is olyasmi, amire régóta vágysz...vagy ha nem tudom, mit szeretnél, akkor tedd félre a pénzt egy borítékban addig, amíg nem lesz valami,amit nagyon szeretnél megvenni :)
20/L
16:11
Azzal egyetértek, hogy inkább az egyetemre költsék a pénzt ne kisebb apróságokra. De herótot kapok az ékszer ajándéktól. Pénzt nem adnék ki érte, főleg aranyért egy fillért sem.. fújjjjjjjjjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!