Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a kalocsai mintás...

Mi ez a kalocsai mintás hímzéses őrület? Mindenhol ezt látom, miért jött be ennyire?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert ez is olyan, hogy felkapnak a divattervezők/ sztárok valamit és 1 évig nagyon menő aztán lecseng..

Pl. csőszárú gatyák, répagatyák is ilyenek..ombre haj, hajvasalás, hajgöndörítés.. stb..

Mindig kell valami, hogy arra ösztönözzék az embert, hogy vásároljon vásároljon költse a pénzt, mert az neki jó..

És azért jött be ennyire mert már nem nagyon tudnak új dolgokat kitalálni, és ezért a régieket (mert ugye minden nagymama/dédimama tud/tudott hímezni régen) hozzák be újra a divatba..

2013. aug. 30. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is csak ennyire gondoltam... csak azon gondolkodtam, hátha most azért találták ki mert hagyományőrzés vagy mittoménmi... de akkor úgy látszik nem...
2013. aug. 30. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerintem kifinomult és ízléses, aki ilyet visel. Sokkal szebb, mint a neon-mintás őrület, vagy a Jack Danielses pólók, vagy anno az amerikai zászló mintás felsők... Azokat én is ki nem állhattam. Inkább egy ilyen szép dolog hódítson, mint a hímzés.
2013. aug. 30. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép-szép, de már mindenen ez van, én spec már nagyon unom.

Egy idő után sok, amikor már a bugyikon is matyóhímzést látok.

2013. aug. 30. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
engem is az zavar hogy már mindenen ez van és minden a normális ár 2-3-szorosa ha rá van nyomva ez a minta...
2013. szept. 1. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a sikeres nyelvizsgámra anyukám hímzett az egyik fekete felsőmre ez az egy ilyen mintás cuccom van, de nagyon szeretem.. És ha rajtam van akkor sokan megállítanak, hogy hol vettem meg mennyiért stb..

Nekem tetszik, bár néha már tényleg sok.. Egyre giccsesebb lesz, és elveszti a szépségét szerintem..

2013. szept. 1. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért az más, ha anyukád csinálta, annak van egy plusz értéke:)
2013. szept. 1. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogyha anyukád hímezte, az tényleg más... de én éppen erre a tömegesen gyártott dologra gondolok... :)
2013. szept. 2. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!