Mi ez a kalocsai mintás hímzéses őrület? Mindenhol ezt látom, miért jött be ennyire?
Mert ez is olyan, hogy felkapnak a divattervezők/ sztárok valamit és 1 évig nagyon menő aztán lecseng..
Pl. csőszárú gatyák, répagatyák is ilyenek..ombre haj, hajvasalás, hajgöndörítés.. stb..
Mindig kell valami, hogy arra ösztönözzék az embert, hogy vásároljon vásároljon költse a pénzt, mert az neki jó..
És azért jött be ennyire mert már nem nagyon tudnak új dolgokat kitalálni, és ezért a régieket (mert ugye minden nagymama/dédimama tud/tudott hímezni régen) hozzák be újra a divatba..
Szép-szép, de már mindenen ez van, én spec már nagyon unom.
Egy idő után sok, amikor már a bugyikon is matyóhímzést látok.
Nekem a sikeres nyelvizsgámra anyukám hímzett az egyik fekete felsőmre ez az egy ilyen mintás cuccom van, de nagyon szeretem.. És ha rajtam van akkor sokan megállítanak, hogy hol vettem meg mennyiért stb..
Nekem tetszik, bár néha már tényleg sok.. Egyre giccsesebb lesz, és elveszti a szépségét szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!