Galaxy mintás cicanadrág!?
Nagyon szeretnék ilyen gatát magamnak most találtam egy oldalt ahol tudok venni de kérdez olyat hogy:
Legingek
Ez mit jelent?
Ezt adta be a google egyből de van lentebb szebb ami egy kicsit jobban tetszik nekem ilyen lila az jobb lenne de a baj az is h az csak egy kép.
Jól gondoltam, a képeken van egy szám az a stílus kódja, azt kell fent kiválasztani.
A szállítási időből ítélve ez külföldről jön, sokkal jobban megérné ha mondjuk ebay-en vagy amazonon keresnél hasonlót. Előbbinél fele enyiért megkaphatod ingyenes postázással ugyanúgy 2 hét alatt, de kevesebbet buksz ha esetleg nem jó a méret vagy rossz minőségű az áru :)
Nem külföldről jön!
Fennt van olyan hogy elérhetőség és ott van hogy Csoma erről a helyről jön de mind egy látok ott telefonszámot is majd holnap megérdeklődök mindent. Ja és köszi! (::
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!