A ti sulitokban is oppa gangnam style őrület van?
Figyelt kérdés
Mer mi folyton ezt énekeljük, meg táncolunk, a klipből xD.
Nálatok?
2012. nov. 15. 15:54
1/17 anonim válasza:
Mivel már régen abbahagytam a sulit, így magam szórakoztatására szoktam szellemi sérültté válni
"Hoppá gangnam style, HoPp HOpP"
20/F
3/17 anonim válasza:
Nálunk már lecsenget, kb. 2 hete volt itt nagy sláger. Most a "Look at my horse, my horse is amazing" őrület van.
4/17 anonim válasza:
Nálunk is. Szünetekben együtt táncoljuk a diákokkal. 58/F
5/17 anonim válasza:
xD jót röhögtem 1-2 válaszon! :D
Szerencsére én csak a facebúúkot láttam telesz*rva a gangamstyle-lal, de azt is kb. 2-3 hete. Suliban szerencsére annyira nem volt nagy őrület. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Nálunk két hete megy. Múltkor egy végzős srác halálra rémisztett azzal h jól hátba vert és közben: Heee szexi lédizettxD
2012. nov. 15. 16:53
7/17 anonim válasza:
nálunk is szerencsére vége, most pedig elkezték a giuseppe-nek a reklámját...
8/17 anonim válasza:
Nálunk már lecsengett,
szerencsére. Annál azért okosabbak vagyunk. Habár szalagavatón láttam mennyire majmolják egymást az iskolák. Mindenhol legalább 1 osztály táncában benne volt.
Amikor éppen bejött a köztudatba, mi is szerettük, de mióta boldog-boldogtalan rázza magát rá és 'énekli', azóta kifejezetten nem szeretem ha beindítják a rádióban vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!