Lányok, nektek hány körömlakkotok van összesen? És véleményetek szerint hány lakkra lehet azt mondani, hogy már sok?
nekem 43 db van :) imádom a körömlakkokat
17/l
nekem 50 db van, és szerintem ez nem sok, körömlakkból sose lehet elég :)
14/l
Szerintem nincs olyan, hogy túl sok. Ameddig az embernek telik rá, és ki is használja a lakkokat, addig nem mindegy, kinek mennyi van? Van, aki egész életében csak világosrózsaszín lakkot fog hordani, annak nyilván elég 1-2. De ha vki szereti a színeket, akkor nyilván többet vesz. Csak szok mondják a túl sok lakkot, akik nem értik meg, hogy másoknak lehet fontos, hogy több színű legyen.
Nekem egyébként olyan 20 körül lehet, kb., és tuti hogy még fogok venni, mert néha-néha megtetszik egy szín.
Hát kinek mi.. Nekem már a 10 is sok. :D 140?? Jó ég..
Nem is tudnék választani közülük. Bőség zavara.
Egyébként a piros az én színem, így leggyakrabban pirosra ven festve, nincs is nagyon szükségem másra. 6 körömlakkom van, abból kettő piros, csak másfajta.
22N
Az első vagyok!
Szerntem inkább én lógok ki!
Hát neked jó sok van kedves kérdező!:)
Hogy tudsz annyi szín közül kiválasztani 1-et?!:D
Igen, ez is fontos. NEkem azért sincs sok körömlakkom, mert tudom róluk, hogy nem használnám. Tetszik egy szín, nagyon megvenném, türkiz kék, gyönyörű. Állok a polc előtt 10 percig, továbbmegyek, nyolcszor visszamegyek ugyanoda, majd végül mégsem veszem meg, mert 2* használnám, aztán eltűnik a fiók mélyén.
Így aztán nincs sok értelme, hogy sok körömlakkom legyen, pedig aztán ha most beküldenének, hogy vehetek annyit amennyit csak akarok, akkor tuti kijönnék legalább 30-40 félével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!