Lányok, nektek hány körömlakkotok van összesen? És véleményetek szerint hány lakkra lehet azt mondani, hogy már sok?
Figyelt kérdés
Kort írjatok, légyszi.2013. aug. 29. 21:41
1/22 anonim válasza:
Én tegnap festettem ki először :)
Összesen 2 darab van.De azért majd 'gyűjtöm' :D
Szerintem kb. 15 db-tól számít soknak :)
2/22 anonim válasza:
27 db :DD
17/L, 4 éves koromtól kezdve gyűjtöm (lenyúltam anyáét) :D
3/22 anonim válasza:
Amúgy nem tudom hány darabtól sok, nekem sosincs elég belőle :DD
4/22 anonim válasza:
36 van (ha az alaplak,fedőlakk,körömerősítőket nem számoljuk ) :D szóval egész jó.Körömlakkból sose lehet elég.Szerintem 60 körül kezdődik a sok..bár anyu szerinte már ez is rengetek szóval nem tudom:D
16/L (megszállót körömlakvevő )
5/22 anonim válasza:
nekem 10 db van,de kb 2t használok rendszeresen,a többit csak nagy ritkán,egyébként nem vagyok ügyes körömfestés meg díszítés terén,úgyhogy többnyire csak ilyen átlátszós erősítős lakkal festem ki
6/22 A kérdező kommentje:
Akkor kezdem 'idegennek' érezni magam, nekem olyan 140 környéke MOST :D (alap-fedőlakk-erősítőlakkok nélkül)
2013. aug. 29. 21:54
8/22 anonim válasza:
Nekem 36, ebből van, amit már nem használok, és van ami alapozó/fedőlakk, körömerősítő, franciához különleges hegyű, stb.
Szerintem akkor sok, ha valaki egy adott időn belül vesz nagyon sokat. Idővel úgyis beszáradnak.
15/L
10/22 A kérdező kommentje:
21 :) Egyébként is imádom a lakkokat, blogot is vezetek, meg ez az egyetlen hobbim :)
2013. aug. 29. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!