Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fényképek nem "gázok"...

Milyen fényképek nem "gázok" mostanában az egyén közösségi oldalakra? és mik azok amik igen?

Figyelt kérdés

csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.. meg esetleg képpel együtt :)

kort és nemet is légyszí :)

2009. okt. 31. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

bizony megvan szabva h mit tölthetsz fel magadról és mit nem:D TÜKÖRBŐL NE FÉNYKÉPEZZ mert akkor kicikiznek. tengerparton se ülj a homokban miközben fotóznak, mert akkoris kicikiznek, a barátod kocsijában ülve se fotózkodj, mer azis égő. sajátod előtt meg pláne nem. bulis képeket ne csinálj, mert azis gáz. kiskutyádat se tedd fel, főleg akkor ne ha egy kis mopszod, esetleg egy csivavád van....csakis otthon készült, esetleg egy parkban nadrégban és garbóban készült képeket tegyél fel, ahol egyenes háttal állsz, és a kamerába nézel. esetleg ülhetsz is. a szobádban is készülhetnek rólad képek, de semmiképp se legyen tükör és ágy a közeledben.

kisminkelni nesminkeld ki magad ha otthon készülnek rólad képek, mert az gáz ha otthonra is sminkelsz.....najóvan, viccet félretéve......vegyétek már elő az eszetek bazeg. már azis megvan szabva h mit szabad és mit nem szabad feltölteni netre? mertha ezmegazvan akkor ribanc vagy???? öcsééééém.......képzeljétek, én csaj vagyok. 24 éves. van fent rólam nyaralós kép, van fent rólam fürdőruhás kép, van fent a kocsimról kép, stb. de még soha senki nemmondta h ribanc lennék, vagy ribancos az adatlapom. igazából a személyiséged számít. ha van egy főribanc, az ha garbós képet tezfel magáról, akkoris süt róla h ezegy ribanc. deha vanegy kedves rendes lány (ÉN:D) aki felrak magáról nyaralós képet, mert szeret nyaralni, szereti a partot, akkor ő nemfog ribancnak kinézni. én imádom a kocsim, ezért természetes h van fent közös képünk neten. de arra se mondaná senki h ribancos.

egy a lényeg...amilyen vagy, olyan képeket tölts fel. ha ribi vagy, ne eröltesd a garbós képeket úgyis lerí h ribi vagy. engedd a személyiséged megmutatni, nyugodtan tölts fel miniszoknyás csücsörítős képeket, ígyisúgyis ribi maradsz tökmindegy. hameg nemvagyaz, nyugodtan tölthtesz fel tengerpartos képeket attólmég nemleszel ribi. ugyanis nem minden a külsőség, néha mögé is tudni kell látni. csak a beszűkült emberek ilyenek h amint meglátnak egy tengerpartos fürdőruhás csajt, rögtön azaz első gondolatuk, h húúú, mekkora rib@nc.....

2009. nov. 1. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
na, te is megmutattad a személyiségedet...
2009. nov. 1. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

nah, tevagy az álszent kategória :D ráadásul a nehézfelfogású kategóriából.

ha értetted volna h mitakarok írni....namindegy, csököttagyúak kedvéért mégeccer.....tölts fel olyna képet amilyet szeretnél, nehogymár mások által diktált szabályok szerint töltsd ki mondjuk az iwiwes profilod.

2009. nov. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!