Milyen fényképek nem "gázok" mostanában az egyén közösségi oldalakra? és mik azok amik igen?
csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.. meg esetleg képpel együtt :)
kort és nemet is légyszí :)
Ami spontán módon, természetes életkörülmények között készült, vagy pedig nem olyan látványos erőltett beállításokban mint pl. a tükörben fényképezés. Nyilván ezen felül lehetőleg legyen előnyösen elkapott pillanat. Pl. nyaralás, ünnepség, otthon, buli stb... de az ilyen jobbkezemmelfogomatelefontésbalranézekhogyolyanlegyenminthanemiséncsináltamvolna na ezeket nagyon hagyjuk...
Összefoglalva: ami természetes és előnyös. szerintem 22L
Én a mellmutogatósokon akadok ki!Amikor a csaj feje félig nincs is rajta , meg még oda is írja hogy szerinte ez jó kép.. pff
De nekem azzal nincs bajom ,ha valaki csak magaelé tartja a gépet ,aztán KATT...
A tükrösök viszont már olyan gagyik :S:S
előttem szólók: 1. teljesen eggyet értek annyit fűznék hozzá, hogy a képet megcsinálod...ne te nézz rá jaj ez nem teccik kérdezz meg 1 barátot de ne olyat aki mindíg csak azt mondja amit hallani akarsz hanem valami őszintét ha neki teccik akkor tedd fel..a képhez véletlen se nyulj se paint se photoshop-pal. egyértelműen gáz.Azok a képek a legjobbak amikor nem előtte félóráig készülsz rá h uristen fénykép, hanem ami természetes "mindennapi" arcod mutatja.Én ebben hiszek remélem segíthettem. 15/F
Ja és az igénytelen(!) nem közösségi oldalra való képeket megtalálod> [link] ilyeneket ne tölts fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!