Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Éreztétek már így magatokat...

Éreztétek már így magatokat parfümtől?

Figyelt kérdés
Ha befújom magam a parfümömmel akkor könnyebben pirul el az arcom, nem érzem magam komfortosan tőle.Mitől lehet ez?
2013. aug. 28. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem illik hozzád az illat
2013. aug. 28. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél a pont, de az is lehet, hogy az egyik összetevőre érzékenyebb vagy.

Nekem is volt már ilyen, rendeltem parfümöt de az érkezett illat nem olyan volt mint amire számítottam. Fújkáltam magamra ha már megvettem,de kényelmetlenül és büdösnek éreztem magam, pedig mások szerint nem volt rossz szaga.

2013. aug. 28. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok válasszak egy szolidabbat?Mert most Star Nature-ös van abból is az eperkrémes ami eléggé "feltűnő" illatú és elég visszafogott vagyok szóval olyan mintha rám figyelne mindenki.: s
2013. aug. 28. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer rendeltem egy vattacukor illatút, két nap után émelyegtem tőle, odaadtam anyukámnak, ő meg tele fújja magát, úgyhogy követ a szag. :D Ha drogériában veszed, ott tudod tesztelni őket, szerintem mindenképpen nézelődj!
2013. aug. 28. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Ismerősömnek is van vattacukros és őis sokat használ belőle volt mikor még magamon is éreztem miután találkoztunk.Mindenképpen keresek egy hozzám illőt.(:
2013. aug. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!