Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Váltanom kellene vagy mit...

Váltanom kellene vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrég (kb 1 hónapja) lettem kontaktlencsés és ha a bal szemembe beteszem a lencsét nincs semmi baj, de ha a jobb szemembe rakom be, kb 5 percig (inkább 3-4) homályosan látok, minden elmosódik előttem, eltűnnek a kontúrok? Most a lencse lehet rossz? Vagy ez mitől van? Pár perccel később nincs vele semmi baj és mindent jól látok. Figyeltem arra is, hogy ne legyen kifordítva és hogy ne legyen rajta szennyeződés.

Valakinek hasonló élmény/tapasztalat?

Köszönöm! :)

2013. aug. 26. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor szemüveges lettem, egyből kontaktlencsét kezdtem el használni, és nekem is ilyen gondjaim voltak először. Azt hiszem én is pont a jobb szememmel voltam úgy, hogy nehezebben raktam be, a másikat meg szinte egyből. :) Én azóta is kontaktlencsét hordok, de igazából ez a gondom elmúlt, elég hamar, de már nem emlékszek arra, hogy mennyi lehetett. Lehet hogy csak nem állt úgy rá a kezem, vagy nem tudom. Lehet neked is ez lesz a gondod. De arra tényleg figyelj, hogy ne kifordítva rakd be a lencsét, mert akkor nagyon kelletlen tud lenni.
2013. aug. 26. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez az első lencse, amit használsz? Vagy már cserélted? Mert az is lehet, hogy hibás az a darab..próbáltál már csöppenteni abba a szemedbe? Az is lehet, hogy száraz a szemed.
2013. aug. 27. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem csak annyi a gond, hogy levegő megy alá, amikor berakod.

Ha beraktad utána hunyd le a szemed és az ujjaddal finoman simítsd végig a szemhéjadat :)

2013. aug. 27. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:

első: Szia:) köszönöm a választ. Úgy érzem, napról napra könnyebben be tudom tenni. Szóval csak gyakorolnom kell, azt hiszem.:) Minden egyes alkalommal megnézem, hogy ki van-e fordítva és nem, úgyhogy arra mindig figyelek.

második: Szia:) köszönöm a választ. Igen, ez az első lencse amit használok. Nem tudom, hogy hibás-e, mindenesetre külsőre, ahogy ránézek, nem tűnik annak, teljesen hibátlan állapotban van. Száraznak sem érzem a szemem, mert elég könnyezős típus vagyok. Mármint pl ha fekszem, akkor van, hogy csak elkezd picit folyni a könnyem, úgyhogy ezt kizárom.

Harmadik: Szia:) köszönöm a választ. Levegő nem szorul alá, mert amit írtál mozdulatot, mindig megcsinálom mindkét szememen. Amikor betanuláson voltam, az orvos azt mondta, hogy ezt mindig végezzem el, biztos ami biztos.

:)

2013. aug. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!