Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobb lenne gyantára váltanom...

Jobb lenne gyantára váltanom borotva helyett?

Figyelt kérdés

Egész eddig mindenütt ahol kellett, borotváltam, de most gyantára szeretnék váltani, mert ez talán tartósabb, és hatásosabb nem maradnak apró pici szálak.

Elsőnek milyet vegyek és hogyan használjam?

2010. jún. 26. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én borotválom,nekem a gyanta nem jött be,nem szedte le mindet,de lehet én vagyok béna :)Ha ilyenre szánnám magam,akkor inkább elmennék és megcsináltatnám,de magamnak meg aztán többet biztos nem:)

Szerintem ha szeretnél,hideg gyantát,azzal nincs annyi gond,rossmann,dm,minden drogériában kaphatóak,más más áron,csak felmelegíted a kezeddel(dörszölöd)és ketté választod,rárakod a bőrödre és s zőr növekedésével ellentétes irányban egy mozdulattal lerántod.

2010. jún. 26. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
vagyis dörzsölöd :)
2010. jún. 26. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
a hideg gyanta elég rossz, én próbáltam többször is (mondom hátha én vagyok a béna, pár hónap szünet után vette újra de semmi...), de bnőim is mondták h rossz... a melegről annyit tudok h óvatosan kell, én is inkább a kozmetikust ajánlanám, jobb ha más csinálja neked, ő át is látja rendesen
2010. jún. 26. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem ajánlanám a gyantát.. max úgy, ha kozmetikus csinálja.

Sokáig borotvát használtam én is, aztán áttértem gyantára ( Veet, hideggyanta) a karomon próbálkoztam.. de sajna nekem nem szedte ki az összeset.. és volt úgy, h kis pici szőröcskék maradtak.. de lehet én nem csináltam jól. Fájni nekem nem fájt, kibírtam.. de akkor sem ajánlanám. Most megint borotvát használok, de majd szeretnék beújítani egy epilátort. :) Sokan dícsérik, és megveszed 1x, és évekig jó.

DE ha már mindenképpen gyanta.. kozmetikus, és meleggyanta.

2010. júl. 2. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

én van ahol borotválom magam van ahol gyanta.

pl. a lábamat csak borotva, mert ahhoz, h le tudja szedni a gyanta, lennie kell kb. fél centis szőrnek, engem pedig az már zavar.

de a karomat pl. gyantázom.

a hideg gyantát már felejtsd el..

lehet kapni 100as boltban ugyanolyan gyantát, amit a fodrászkellékesben is.

hengeres gyanta, amit a kozmetikusok külön gépükbe raknak bele, de simán fel tudod melegíteni vízben is a tűzhelyen.

200 ft /db max 400.

a rózsaszín érzékeny bőrre van, a barna a csokigyanta stb.

mindegyik kíváló. de ne felejts el venni hozzá gyantacsíkokat és gyantázás utáni olajat, ami majd ápolja a bőröd és leszedi a felesleges ragacsokat rólad.

2010. júl. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!