Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a gyantázás. Mit...

Nagyon fáj a gyantázás. Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, anya csinálja a lábamon... De olyan szinten fáj, hogy rendesen végig bőgöm az egészet... Lehet, hogy hülye kérdés, de nem tudnátok mondani valamit, ami elterelné a figyelmem esetleg enyhítené a fájdalmat? Persze ha van ilyen... Előre is köszi!:)

2013. aug. 26. 19:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

1: ne gyantázd mert minek?

2: cukorgyanta

3: kozmetikus

2013. aug. 26. 19:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Hogyhogy minek? Mivel szőrös a lábam?

Kozmetikus pedig nem fér bele az időmbe, plusz nincs is a közelben jó

2013. aug. 26. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
akkor talán borotváld.:D
2013. aug. 26. 19:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Amig nem a kerdesemre valaszolsz maradj csondben. Koszi:)
2013. aug. 26. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Youtube, tegyél be jó zenét és maxra tekerd fel a hangerőt és hangosan énekelj miközben anyukád gyantázza a lábad :D
2013. aug. 26. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Minek kínzod magad feleslegesen!? Borotváld!
2013. aug. 26. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Amennyi idő alatt anyukád legyantázza, annyi idő alatt a kozmetikus is, vagy még hamarabb! Szóval akarat meg pénztárca kérdése. Egyes kozmetikusok nagyon ügyesen és szakszerűen csinálják, fele annyira se fáj, mintha otthol csinálnátok.

Amúgy a zenehallgatás, éneklés tényleg jó ötlet, én is mindig zenét hallgatok és éneklek epilálás közben.

Először sokkal jobban fáj, de idővel egyre enyhébb lesz.

Módszer? Előtte próbáld kicsit lejegelni. De tényleg csak egy kis időre. Mondjuk nem tudom, a gyantánál mennyire válik ez be, főleg ha melegített gyanta, én epiláláskor szoktam használni, de tényleg sokat segít.

Ha pedig tényleg annyira nem bírod, és semmi sem segít, használj más szőrtelenítési módszert, kinek mi válik be.

2013. aug. 26. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:

nemtom nekem az vált be hogy szorítva markolok egy párnát és káromkodok (tudom hogy nem szép dolog de azért fáj, na.. :/ ) szerintem enyhülni fog idővel és megszokod, nekem tegnap csinálta anya először a lábamon hideg gyanta csíkkal, eléggé fájt de nem annyira mint amennyire számítottam szóval nekem pozitív csalódás volt :D mint egy rosszabb sebtapasz lehúzása, kb olyan

ja és azért nem borotvát használok már, mert az gyorsan visszanő + erősödik tőle

14L

2013. aug. 28. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Kitartás! Egy idő után már annyira elgyengül a szőr + hozzászoksz, hogy alig fog fájni. Olvastam, hogy ha előtte lejegeled csökkenti a fájdalmat, de ezt én még nem próbáltam.
2013. aug. 28. 23:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Meleg gyantánál számítana valamit egyáltalán a jegelés?:/
2013. aug. 29. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!