Nagyon fáj a gyantázás. Mit csináljak? (lent)
1: ne gyantázd mert minek?
2: cukorgyanta
3: kozmetikus
Hogyhogy minek? Mivel szőrös a lábam?
Kozmetikus pedig nem fér bele az időmbe, plusz nincs is a közelben jó
Amennyi idő alatt anyukád legyantázza, annyi idő alatt a kozmetikus is, vagy még hamarabb! Szóval akarat meg pénztárca kérdése. Egyes kozmetikusok nagyon ügyesen és szakszerűen csinálják, fele annyira se fáj, mintha otthol csinálnátok.
Amúgy a zenehallgatás, éneklés tényleg jó ötlet, én is mindig zenét hallgatok és éneklek epilálás közben.
Először sokkal jobban fáj, de idővel egyre enyhébb lesz.
Módszer? Előtte próbáld kicsit lejegelni. De tényleg csak egy kis időre. Mondjuk nem tudom, a gyantánál mennyire válik ez be, főleg ha melegített gyanta, én epiláláskor szoktam használni, de tényleg sokat segít.
Ha pedig tényleg annyira nem bírod, és semmi sem segít, használj más szőrtelenítési módszert, kinek mi válik be.
nemtom nekem az vált be hogy szorítva markolok egy párnát és káromkodok (tudom hogy nem szép dolog de azért fáj, na.. :/ ) szerintem enyhülni fog idővel és megszokod, nekem tegnap csinálta anya először a lábamon hideg gyanta csíkkal, eléggé fájt de nem annyira mint amennyire számítottam szóval nekem pozitív csalódás volt :D mint egy rosszabb sebtapasz lehúzása, kb olyan
ja és azért nem borotvát használok már, mert az gyorsan visszanő + erősödik tőle
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!