16 évesen mekkora melled volt?
Figyelt kérdés
Nekem az osztálytársaimhoz képest eléggé kicsi van, és annyira aggódok, hogy már csak pár évem van, és nem fog megnőni. Ezért nincs is túl nagy önbizalmam. :(2009. okt. 30. 18:25
12/19 anonim válasza:
Nekem 80C-s vagy 80D-s, szóval elég nagyok. Nem vagyok velük elégedett, mert szerintem nincs szép alakjuk, úgyhogy sokat adnék egy kicsit, de formás cicikért.
13/19 timido válasza:
nekem is 80D, és én is szívesebben hordanék kisebb melleket. De másrészről örülök is, mert nem szenvedek hiányt belőlük. csak vigyázni kell rájuk - ennek viszont nem örülök.
17L
14/19 anonim válasza:
70 C. 16 éve skor után már nem nagyon fog nőni, akkorra ugyanis általában már beáll a menstruációs ciklus.
15/19 anonim válasza:
nekem 90B-s és 16 éves vagyok 2 hónap mulva leszek 17
16/19 anonim válasza:
16 évesen 75B volt és most 10 év után is 75B.
Ez pont jó, kisebbet sem és tőgyeket sem akarok!
17/19 anonim válasza:
16 évesen 70D volt, 17 éves korom óta 70E
19L
19/19 anonim válasza:
Tudom regi a kerdes de hatha meg vannak akiket erdekel:D
16 vagyok 75/C-t hordok, de az igaz hogy kicsit ducibb vagyok(foleg felsotestre hizok, igy vagyok 163/59kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!