Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesen mekkora melled volt?

16 évesen mekkora melled volt?

Figyelt kérdés
Nekem az osztálytársaimhoz képest eléggé kicsi van, és annyira aggódok, hogy már csak pár évem van, és nem fog megnőni. Ezért nincs is túl nagy önbizalmam. :(
2009. okt. 30. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

te hány éves vagy? amugy ez még alakulhat és nőhet is, ne aggódj

az osztálytársaid meg szerintem nem azzal foglalkoznak hogy nekik nagyobb neked meg kisebb

meg ez relatív hogy kinek mi a nagy és a kicsi

pl nekem a barátom azt mondja a mellemre hogy nagy:D de szerintem pont jó koromhoz képest, am 16 vagyok

2009. okt. 30. 18:44
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem 75/B a meretem, 16 vagyok en is.:)
2009. okt. 30. 18:48
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

Nekem 80B 13 vok.

13/l

2009. okt. 30. 18:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
az első vok am:D nekem 80B v. 85B méretem (van ien meg oan melltartóm is)
2009. okt. 30. 18:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem 16 évesen (is) alig volt valami, mondjuk mindigis nagyon vékony voltam, ez is közrejátszhat valamennyit a dologban. Aztán az évek során nagy nehezen híztam pár kilót, így egy picit (de csak egy nagyon picit) nagyobbak lettek a melleim. Azért még most is elég kicsik, B kosaras melltartó hordok egyébként.

Hát ez van, van aki ilyen tipus, ebbe bele kell törődni. Egyébként a mell mérete szerintem nem sokat befolyásol a külsőn, egy kismellű csaj is lehet szép, vonzó, sőt! Ismerek olyat, akinek már 15-16 évesen úgy lógtak a csöcsei (már bocs), mint a tejeszacskó, na akkor már inkább a kis mell!

A legtöbb férfit egyébként egyáltalán nem zavarja a kis mell, komoly kapcsolatban meg pláne nem, akit meg igen, az úgyis csak d.gni akar...

Úgyhogy ne izgulj, nem a mell a lényeg!

19/L

2009. okt. 30. 19:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 évesen 80-85 B melltartóim voltak. Most 20 vagyok és 75D-t hordok.
2009. okt. 30. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Így van: nem számít mekkora! Fogadd el magad, változatni úgysem tudsz rajta. És igen, a kismellű csajok is tudnak ugyanolyan csinosak lenni, mint nagymellű társaink. :) Gondolom, ebből lehet sejteni, hogy nekem is kicsi melleim vannak. Régebben paráztam emiatt, de ma már teljesen elfogadtam magam.

Egy 17 éves csajszi.

2009. okt. 30. 19:47
 8/19 anonim ***** válasza:
16 vagyok, és 70A XD de elég vékony is vagyok hozzá, szal. szerintem akkor "nőnek ki" majd a melleim, ha sikerül híznom.
2009. okt. 30. 19:59
 9/19 anonim ***** válasza:

hát...nekem nagyon kicsik 75/A vagy lehet h kicsit kisebb, meg elég vékony is vagyok szal lehet h e miatt sem nőnek:S ,de így is elég sok pasinak tetszem, szal fogadd el magad és legyen önbizalmad;)

16/L

2009. okt. 30. 20:10
 10/19 anonim ***** válasza:

75/C, 15éves vagyok :)

De ezen kár aggódnod, egyik barátnőmnek is elég kicsi melle van, hozzá nagyon vékony, és sokkal magasabb mint én, de szerintem kifejezetten jól áll neki, semmi baj nincsen vele.

Hogyha nagyon zavar, akkor vegyél olyan melltartót, amiben van egy kis szivacs (de tényleg csak egy kicsi, különben hülyén fog kinézni!) és máris több lesz az önbizalmad, ha tükörbe nézel :))

puszi

2009. okt. 30. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!