Van olyan lány vagy csaj akinek tetszenek a néger pasik? Mert nekem csaj létemre nagyon bejönnek, föleg az izmos néger pasik
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 13:08
31/31 anonim válasza:
Nem mondom, hogy kimondottan bejönnek, de vannak köztük olyanok, akik tetszenek. Ha úgy jönni ki a dolog, nem utasítanék el egy szimpatikus srácot, mert fekete. Az meg nem hatna meg, hogy ezek után egyes fehér fiúknak nem kellenék, ők se nekem, valószínűleg nem egyezik az értékrendünk.
Viszont szándékosan sosem hajtanék néger pasira, viszont engem már nem egyszer megtaláltak. Nem akartam semmit, így annyiban maradt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!