Van olyan lány vagy csaj akinek tetszenek a néger pasik? Mert nekem csaj létemre nagyon bejönnek, föleg az izmos néger pasik
Régen nekem is tetszettek, meg így ha rájuk nézek tetszenek, de soha nem jönnék velük össze. nem azért, csak mert teljesen más kultúra .
meg volt is erről egy film, sajnos a címe nem jut eszembe, de nagyon tanulságos volt. arról szólt, hogy volt két fehér szülő akiknek néger lányuk született, kiderült, hogy ez lehetséges van rá valamennyi esély, mert talán az anyának valami iszonyú távoli rokona néger volt. szóval akkoriban elítélték a négereket, ezért főleg az apa mindent megtett azért, hogy úgy neveljék a lányt mint egy fehért. de a fehérek iskolájában is kicsúfolták stb, valahogy a lány mindig is a négerek felé vonzódott. megismert egy néger fiút. beleszeretett, az apja hiába mondta neki, hogy ne menjen el vele, hiába próbálta a lányát visszatartani elment a pasival. igen ,de a néger otthona ,nos egészen más volt mint amit megszokott otthon..de ez sem érdekelte, mert szerelmes volt, rengeteget segített a néger családjának stb, szült vagy két gyereket. aztán...kijött a vére a négernek. agresszivitás. amikor a lány otthon ültettette a virágait, akkor egyszer csak oda ment a néger pasi,asszem rátaposott meg kiabált a nővel ,majd lehu*gyozta a virágokat és talán még pofon is vágta, erre már nem emlékszek pontosan ,de akkor a nő rájött, hogy mekkora hibát követett el és miről beszéltek a szülök, mondanom sem kell , hogy elszökött a gyerekivel együtt és a szüleit felkereste újra...
na csak ennyit akartam mondani:D persze biztos nem ilyenek meg hasonlók ,de számomra ez elég meghatározó volt és bennem maradt, és nem akarom inkább letesztelni hogy igaz e vagy sem :D
9-es te is nagyon okos lehetsz a betegség-megközelítéseddel. Arra gondoltál már, hogy az európaiak hány embert irtottak ki (biológiai és mentális) betegségek által Amerikában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában?
Miért lenne feltűnési viszketegség, ha valakinek más bőrszín tetszik? Kb. annyi a jelentősége, mint a más barna, vagy szőke, netán vörös hajszínnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!