Akinek bejönnek a négerek, azokról megvan a véleményem, alsóbrendű, buta ribizlik szoktak ezekkel lógni csak.
2013. aug. 23. 01:18
12/31 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, végre valaki átlátja miről beszéltem eddig.
2013. aug. 23. 07:34
13/31 anonim válasza:
Azért buta rib,nc valaki mert tetszik neki egy nem fehér bőrű ember?
2013. aug. 23. 13:27
14/31 anonim válasza:
Nekem meg azokról van meg a véleményem, akik "ribinek" neveznek egy fehér lányt csak azért, mert egy néger sráccal jár.
Egészen konkrétan a véleményem: náci féreg, aki így gondolkodik, és még az aids-nél is veszélyesebb betegség terjesztője: a gyűlöleté. A lányoknak pontosan az ilyen rasszista kis szánalmas véglényeket kéne elkerülniük nagy ívben, nehogy szaporodjanak...
2013. aug. 23. 13:32
15/31 anonim válasza:
A gyűlölet veszélyesebb az aidsnél? :D Abba, hogy valaki gyűlölködik még nem hal bele. :D
Amúgy ez olyan mint a homik esete, csináljátok csak én ne lássam, mert felfordul tőle a gyomrom.
2013. aug. 23. 14:31
16/31 anonim válasza:
A jelenlegi párom néger, de előtte fehér barátom volt. Egyáltalán nem teszek különbséget köztük visszamenőleg sem, nem tekintek másképp egy fehérre és egy feketére. De épp az olyanok miatt, akik ribinek skatulyáznak be emiatt őt pedig lenézik nem hozom Magyarországra.
Én megértelek, hogy nagyon tetszenek neked, de elsődlegesen ne a bőrszíne miatt válaszd, ismerd meg ha találsz egyet. Ahogy ez mindenki másra is igaz. Mert mi tér egy szexi pasi, ha nem jössz ki vele jól... Sok szerencsét!
2013. aug. 23. 17:01
17/31 anonim válasza:
Ha dobna, utána ne sírj, ha nem áll veled szóba egyetlen srác sem.. Az olyan nőkről gyorsan terjednek a "hírek" akik négerekkel jártak, és nem lesz könnyű dolguk újra párt találniuk. Nem rasszista indítékból írtam ezt le, ezt előre leszögezem..
2013. aug. 23. 19:47
18/31 anonim válasza:
Nyugodtan lehet feketét választani, majd megtudjátok, hogy miért vannak általatok rasszistának nevezett emberek. Nem írok példákat, tanuljatok a saját károtokból, az majd elég meggyőző lesz!
2013. aug. 23. 19:53
19/31 anonim válasza:
jól szórakoztam az utolsó két válaszon XD
2013. aug. 23. 21:16
20/31 anonim válasza:
Ám terjedjenek csak a hírek, a barátom Belgium egyik legjobb fiatal focistája, ő az a "piszkos néger"... olyan pasi meg mégis kinek kellene a későbbiekben, aki emiatt elítél valakit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!